Το "The Dark Crystal: Age of Resistance" αποκαλύπτει cast και πλοκή

Ονόματα από "Star Wars", "Harry Potter", "Game of Thrones" και όχι μόνο.

Το Netflix αποκάλυψε τους ηθοποιούς που θα δανείσουν τις φωνές τους στο "The Dark Crystal: Age of Resistance" και είναι σταρ ταινιών και σειρών.

Ο πρωταγωνιστής του "Kingsman" Taron Egerton, η Anya Taylor Joy των "Split" και

"The Witch" και η Missandei του "Game of Thrones", Nathalie Emmanuel θα ηγηθούν του cast της σειράς με τους ρόλους των τριών Gelfling ηρώων, Rian, Brea και Deet, αντίστοιχα.

Οι τρεις τους δεν είναι τα μόνα γνωστά ονόματα. Άλλους, εξίσου Gelfling, χαρακτήρες θα υποδυθούν οι Caitriona Balfe ("Outlander"), Helena Bonham-Carter ("The King’s Speech"), Harris Dickinson ("Maleficent 2"), Natalie Dormer ("Game of Thrones"), Eddie Izzard ("Ocean’s Thirteen"), Theo James ("The Divergent Series"), Toby Jones ("Tinker Tailor Soldier Spy"), Shazad Latif ("Star Trek: Discovery"), Gugu Mbatha-Raw ("The Cloverfield Paradox"), Mark Strong ("Kingsman") και Alicia Vikander ("Tomb Raider").

Σειρά έχουν οι villain ρόλοι της σειράς φαντασίας, Skeksis & Mystics, στους οποίους θα δανείσουν τις φωνές τους οι Mark Hamill ("Star Wars"), Harvey Fierstein ("Torch Song"), Ralph Ineson ("Game of Thrones"), Jason Isaacs ("Harry Potter" franchise), Keegan-Michael Key ("Key and Peele"), Ólafur Darri Ólafsson ("True Detective"), Simon Pegg ("Mission: Impossible") και Andy Samberg ("Brooklyn Nine Nine").

Τέλος, στον χαρακτήρα που επιστρέφει από την αρχική ταινία του 1982, την αρχαία σοφή Aughra, θα δανείσει τη φωνή της η Donna Kimball ("The Happytime Murders").

Μέσω Netflix.

Κατά το Netflix, "Το 'The Dark Crystal: Age of Resistance" αφηγείται μία νέα επική ιστορία, τοποθετημένη πολλά χρόνια πριν από τα γεγονότα της ταινίας, και πραγματοποιημένη με τη χρήση κλασικού κουκλοθέατρου με τελευταίας λέξης οπτικά εφέ. Ο κόσμος του Thra πεθαίνει. Ο Κρύσταλλος της Αλήθειας βρίσκεται στην καρδιά του Thra, μία πηγή ανείπωτης δύναμης. Αλλά είναι κατεστραμμένη, αλλοιωμένη από από το κακό Skeksis, και μία ασθένεια εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα. Όταν τρία Gelfling ανακαλύπτουν την τρομερή αλήθεια πίσω από τη δύναμη του Skeksis, μία περιπέτεια ξετυλίγεται ενώ η φωτιά της επανάστασης ανάβει και μία επική μάχη για τον πλανήτη ξεκινά".

"Για να φτάσουμε τον εντυπωσιακό οπτικό κόσμο του 'The Dark Crystal: Age of Resistance', γνωρίζαμε πως έπρεπε να προσελκύσουμε κάποια απίθανα φωνητικά ταλέντα για να προσθέσουμε διάσταση στην υπέροχη δεξιοτεχνία των μαριονετιστών που έφεραν τους χαρακτήρες στη ζωή", δήλωσε η Cindy Holland, Αντιπρόεδρος Αυθεντικών Σειρών για το Netflix. "Είμαι περήφανη που θα πω ότι αυτό μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα cast που συγκεντρώθηκε από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες του κόσμου, και τώρα είμαι ακόμα πιο ενθουσιασμένη για να έρθουν οι φαν στο Thra μαζί μας, και για τους νέους θεατές να ανακαλύψουν αυτόν τον κόσμο για πρώτη φορά".

Μέσω Netlix.

Η Lisa Henson, αντιπρόεδρος της The Jim Henson Company, πρόσθεσε ότι, "Ταπεινά βλέπω τόσους πραγματικά χαρισματικούς ηθοποιούς να συμμετέχουν στο σύμπαν του 'The Dark Crystal' προσθέτοντας τις φωνές τους στο 'Age of Resistance'. Όπως και με την αρχική ταινία, προσθέτουμε τώρα ένα voice cast του υψηλότερου διαμετρήματος που θα προσφέρουν ύφος και εύρος στην εκτέλεση κουκλοθέατρου που αποτελεί τον πυρήνα της σειράς. Είναι συγκινητικό να βλέπεις αυτή την οργανωμένη ομάδα καλλιτεχνών, μαριονετίστων και πλέον ηθοποιών, πολύ συνεπαρμένους από την αρχική ταινία του πατέρα μου, να δουλεύουν μαζί για να αναβιώσουν αυτόν τον μοναδικό κόσμο- μέσω ερμηνείας και κατασκευής- σε μία κλίμακα που σπάνια βλέπει κανείς σήμερα".

Η Henson έκανε μερικές ακόμα δηλώσεις, σχετικά με την ερχόμενη σειρά, πριν από μερικούς μήνες. Κατά την ίδια, ο κόσμος που θα παρουσιάσουν έχει βοηθηθεί πολύ από τη σύγχρονη τεχνολογία, ενώ βρίσκει ομοιότητες με τα "Game of Thrones" και "Avatar: The Last Airbender".

Μέσω Netflix.

Το "The Dark Crystal: Age of Resistance" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό NetflixΑσταμάτητα παρακολούθησαν οι θεατές τα "13 Reasons Why" και "Making a Murderer"Απογειώθηκε η εφαρμογή του Netflix τον Νοέμβριο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα