Η εφαρμογή ειδήσεων SQUID κυκλοφορεί στην Ελλάδα

Περισσότερες από 100 κατηγορίες ειδήσεων και 20.000 πηγές νέων.

H εφαρμογή SQUID, η πρώτη εξατομικευμένη εφαρμογή νέων και ειδήσεων για τη γενιά των Millennials διαθέσιμη σε όλη την Ευρώπη, κυκλοφορεί τώρα στην Ελλάδα. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν θέματα που πραγματικά τους ενδιαφέρουν, να ενημερώνονται σχετικά με τις τελευταίες ειδήσεις και να αλληλεπιδρούν δημιουργικά με τα πιo ενδιαφέροντα

άρθρα – όλα σε μια εφαρμογή.

Το SQUID είναι δωρεάν και δεν απαιτεί εγγραφή. Περισσότερες από 100 κατηγορίες ειδήσεων και 20.000 πηγές νέων. Χαρακτηριστικά που προσφέρουν εξατομίκευση, όπως επιλογή και ταξινόμηση θεμάτων, αποθήκευση άρθρων και φραγή πηγών.

Το SQUID καθιστά τις πιο πρόσφατες ειδήσεις εύκολα προσβάσιμες και χρησιμοποιήσιμες. Η εφαρμογή προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν, ώστε να δημιουργήσουν τη δική τους εξατομικευμένη ροή ειδήσεων. Ο αλγόριθμος του SQUID συλλέγει, ταξινομεί και δίνει προτεραιότητα στις ειδήσεις από τις πιο ενδιαφέρουσες και έμπειστες πηγές στο διαδίκτυο, προσφέροντας στο χρήστη τη δυνατότητα να μένει ενημερωμένος με τα πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα γεγονότα. Παράλληλα, το SQUID κατευθύνει την κυκλοφορία από τη γενιά των Millennials στις πηγές ειδήσεων.

«Θέλουμε να βοηθήσουμε τις νεότερες γενιές να ανακαλύψουν εκ νέου την ανάγνωση νέων ως μια διασκεδαστική, πολύτιμη και καθημερινή δραστηριότητα,» αναφέρει ο Johan Othelius, CEO και ιδρυτής της εφαρμογής SQUID.

Δελτίο Τύπου

IGN Greece Gears 5 Story Trailer - Gamescom 2019 Blair Witch Story Trailer - Gamescom 2019 Στην Τροία μας μεταφέρει το επόμενο "Total War" παιχνίδι

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα