Η ΕΑ ονειρεύεται το μέλλον του gaming

Κάτι που είδαμε τα προηγούμενα χρόνια ίσως επιστρέψει.

Πρόσφατα, τα στελέχη της EA συζήτησαν τον μακροπρόθεσμο προγραμματισμό για τις υπηρεσίες που βασίζονται σε cloud και τις υπηρεσίες streaming. Παρόλο που υπηρεσίες streaming όπως το OnLive έχουν κλείσει, ο κόσμος συνεχώς μιλάει για το streaming ως μια βιώσιμη πιθανότητα την επόμενη δεκαετία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΑ, Andrew Wilson, λέει ότι «τα παιχνίδια cloud

θα επιτρέψουν στα παιχνίδια να προσεγγίσουν νέα ακροατήρια και γεωγραφικές περιοχές και συνεχίζουμε την ανάπτυξη στις δυνατότητες ροής που ξεκινήσαμε τον Ιούνιο και εξερευνούμε το streaming με τις κορυφαίες υπηρεσίες συνδρομής μας. Βλέπουμε έναν κόσμο όπου τα παιχνίδια δεν συνδέονται πλέον με συσκευή ή CPU ή GPU."

Η cloud τεχνολογία θα μπορούσε να μας επιτρέψει να συνεχίσουμε τα παιχνίδια μας στα κινητά και να μεταφέρουμε εύκολα την πρόοδο μεταξύ διαφόρων συσκευών, και θα μπορούσε να σπάσει όλα τα εμπόδια μεταξύ των παιχτών σε διαφορετικές πλατφόρμες αφήνοντας περισσότερους ανθρώπους να παίξουν μαζί.

Έχοντας δοκιμάσει το OnLive πριν χρόνια μπορώ να πω με ασφάλεια πως το cloud gaming είναι το μέλλον. Με τις οπτικές ίνες να κατακλύζουν την Ελλάδα και το Internet να γίνεται όλο και πιο γρήγορο και προσβάσιμο ανά τον κόσμο, το cloud gaming έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει μια βιώσιμη πραγματικότητα.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση του τι ήταν το OnLive στο αρκετά παλιό βίντεακι παραπάνω, μιας και η υπηρεσία έχει πλέον κλείσει απο το 2015.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN Greece Στο PornHub βρέθηκε το νέο MMO της Amazon Το κλείσιμο της Telltale οφείλεται σε αποτυχημένη χρηματοδότηση Ανακοινώθηκε το PlayStation Classic

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα