Οι συνολικές πωλήσεις των NES και του SNES Classic ξεπερνάνε τα δέκα εκατομμύρια κομμάτια, το Amiibo πουλάει 50 εκατομμύρια φιγούρες.

Πολύ πλαστικό

Οι retro κονσόλες NES Classic Edition και Super NES Classic Edition, ξεπερνάνε συνολικά τα δέκα εκατομμύρια κομμάτια σε πωλήσεις, ενώ παράλληλα το Amiibo πουλάει 50 εκατομμύρια φιγούρες.

Σύμφωνα με την νέα οικονομική αναφορά της Nintendo

“Οι συνδυασμένες πωλήσεις των ES Classic Edition και Super NES Classic Edition ξεπερνάνε συνολικά τα δέκα εκατομμύρια…! Και τα δύο συνεχίζουν και πωλούν σαν απαραίτητα προϊόντα, ενώ το γεγονός ότι είναι τόσο προσιτά, δείχνει ότι θα είναι σε ακόμα μεγαλύτερη ζήτηση κατά την διάρκεια των γιορτών”.

Από τα λεγόμενα αυτά, δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν η Nintendo μας δίνει υπονοούμενα για το αν θα βγάλει την N64 Classic Edition αυτό τον χρόνο, παρόλο που είναι πιθανό να μάθουμε νέα για αυτήν, αύριο το πρωί στo Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Direct, ή πιο πιθανό στο ακόλουθο Nintendo Treehouse: Live Presentation. Οι φήμες για την N64 Classic Edition άρχισαν να βουίζουν ποιο δυνατά όταν η Nintendo έκανε αίτηση κατοχύρωσης πνευματικών δικαιωμάτων νωρίτερα μέσα στο χρόνο.

Η Nintendo επίσης καυχήθηκε για τους αριθμούς πωλήσεων των φιγούρων Amiibo, λέγοντας: “Το σύνολο πωλήσεων του Amiibo έφτασαν περίπου στα 50 εκατομμύρια. Όλοι οι χαρακτήρες που εμφανίστηκαν στις Wii U και Nintendo 3DS εκδόσεις του Smash Bros. έχουνε γίνει φιγούρες του Amiibo. Την ίδια μέρα που θα βγει το καινούργιο Smash Bros. Ultimate, θα ξεκινήσουμε να πουλάμε τρεις νέες Amiibo χαρακτήρων, που θα εμφανιστούν για πρώτη φορά σαν μαχόμενοι.”

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Μπορείτε να τον ψάξετε στα social media ή και όχι.

IGN GreeceΕπιστρέφει πολύ σύντομα το NES ClassicΟι μικροαλλαγές της Nintendo στο SNES Classic ControllerΦήμη: Η Nintendo σκοπεύει να κυκλοφορήσει το SNES Classic Edition

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα