Η Valve απολύει 14 άτομα συμπεριλαμβανομένου του Richard Garfield

Ακόμα μία εταιρεία διώχνει προσωπικό.

Σύμφωνα με το Variety η Valve χώρισε δρόμους με τον δημιουργό του Magic: The Gatherng Richard Garfield καθώς και 13 άλλα άτομα.

Σύμφωνα με ένα email που έστειλε ο Garfield στο site ονόματι Artibuff, εκείνος καθώς και ο συνεργάτης του Skaff

Elias ήταν μέσα στα άτομα που θα έδιωχνε η Valve, μια απόφαση που ο Garfield είπε "έβγαζε νόημα για διάφορους λόγους".

Ο Garfield είπε ότι δεν εξεπλάγη όταν έμαθε τα νέα για τις απολύσεις, μιας και το Artifact δεν τα πηγαίνει τόσο καλά όσο νόμιζαν. Εξήγηση πως "είχε γίνει καθαρό πώς να κατευθύνουμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε δεν θα ήταν εύκολο".

Στις τελευταίες 30 μέρες το Artifcat είχε μέσο όρο 600 παίκτες.

Κάτι που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι αυτή η απόφαση δεν σημαίνει τον θάνατο του Artifact. Μπορεί και να υπάρχει κάποια ελπίδα στο μέλλον. Αν και μέχρι στιγμής η Valve παραμένει σιωπηλή σχετικά με το παιχνίδι και την κατάσταση του.

Ένας αντιπρόσωπος της Valve είπε πως οι απολύσεις είναι "ένα ατυχές κομμάτι της δουλειάς, αλλά δεν εκπροσωπούν αλλαγές μέσα στην εταιρία". Επίσης υπάρχουν αναφορές ότι μερικά άτομα που χάσανε τη δουλεία τους βρίσκονταν στην ομάδα VR hardware, άλλα σε σε ένα email ο Gabe Newell είπε πως οι απολύσεις δεν είχαν να κάνουν με το hardware, οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Η ΕΑ δεν θα έχει συνέντευξη τύπου στην Ε3 2019 Kingdom Hearts 3 και Resident Evil 2 στην κορυφή των πωλήσεων του Ιανουαρίου Κύριο μέλος του PlayStation λέει ότι δεν θα πρέπει να υποτιμάμε τη Nintendo - DICE 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα