Μπήκε ο Τόνσο

Ο Μάρτιν Τόνσο που ήταν εκτός σχεδίων του Σάββα Παντελίδη για το παιχνίδι του Αρη με τον Ολυμπιακό μπήκε (12/3) στον κανονικό ρυθμό της προπόνησης των Κίτρινων. Ο Αργεντινός δεν ήταν 100% έτοιμος και από τον Ελληνα τεχνικό προτιμήθηκε να μην είναι στο παιχνίδι στο "Γ.Καραϊσκάκης". Σε ό,τι αφορά στον Νικολά Ντιγκινί έκανε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεπεράσει τη θλάση στους λοξούς κοιλιακούς. Η επίσημη ενημέρωση του Αρη, μεταξύ άλλων, για την επιστροφή στις προπονήσεις
μετά το ρεπό της Καθαράς Δευτέρας, αναφέρει τα εξής: "Η προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κλεάνθης Βικελίδης (18/03, 19:00), στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, μεταξύ αυτών και ο Μάρτιν Τόνσο.
Στο αντίποδα, ο Νικολά Ντιγκινί συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας".
Για αύριο Τετάρτη (13/3), υπάρχει παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα (16:00) με την ομάδα Κ 19 στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου». Οσοι δεν παίξουν σε αυτό το παιχνίδι θα κάνουν νωρίτερα προπόνηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα