Η Monopoly γίνεται ταινία και ένας από τους παίχτες θα είναι ο Kevin Hart

Λέτε να είναι το καπέλο ή το αυτοκίνητο;

O ηθοποιός Kevin Hart και ο σκηνοθέτης Tim Story ενώνουν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία της ταινίας "Monopoly" για την Hasbro.

Σύμφωνα με το Deadline, και οι δύο τους βρίσκονται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να αποκτήσουν ενεργό ρόλο στην επερχόμενη ταινία. Οι Hart και Story έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν αρκετές φορές, μεταξύ άλλων στην σειρά ταινιών "Ride Along", σε δύο ταινίες stand-up ("Laugh at my Pain" και "Kevin Hart:

What Now?"), καθώς και στα "Think Like a Man" και στο sequel του "Think Like a Man Too".

Οι πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της ταινίας παραμένουν ακόμα άγνωστες, μιας και δεν έχει βρεθεί σεναριογράφος. Άγνωστα στοιχεία παραμένουν οι ημερομηνίες έναρξης της παραγωγής και πρεμιέρας.

Παραγωγοί στην ταινία θα είναι οι Lionsgate, Allspark Pictures της, HartBeat Productions (η εταιρεία παραγωγής του Hart) και The Story Company (η εταιρεία παραγωγής του Story).

Αν και η Hasbro προσπαθεί να κάνει μια ταινία βασισμένη στο γνωστό επιτραπέζιο εδώ και αρκετό καιρό, αυτό το project δεν θα πρέπει να μπερδευτεί με αυτό των Ben Affleck και Matt Damon. Οι δύο γνωστοί ηθοποιοί και παραγωγοί θα διηγηθούν μια αληθινή ιστορία απάτης για το πως ένας πρώην αστυνομικός έκλεψε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό νοθεύοντας το "McDonald's Monopoly" και θα γραφτεί από τους σεναριογράφους του "Deadpool", Paul Wernick και Rhett Reese.

O Hart αποχώρησε από την παρουσίαση της Τελετής Απονομής των Βραβείων Όσκαρ, μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση ότι θα είναι ο παρουσιαστής. Ο λόγος ήταν ότι ο ηθοποιός θα έπρεπε να απολογηθεί για κάποια παλιά του δημοσιεύματα τα οποία θεωρήθηκαν ομωφοβικά. Πρόσφατη δουλειά του ήταν το "Night School", trailer του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το επιτραπέζιο "Monopoly" εκδόθηκε από την εταιρεία παραγωγής παιχνιδιών Parker Brothers το 1935. Έμπνευσή του ήταν το παιχνίδι της Elizabeth Magie, "The Landlord's Game" (1903), το οποίο δημιουργήθηκε για να εξηγηθεί η ιδέα ότι μια οικονομία είναι καλύτερη όταν δεν υπάρχει μονοπώλιο και θα προωθηθούν οι οικονομικές θεωρίες του Henry George και ιδιαίτερα οι ιδέες του σχετικά με τους φόρους. Το παιχνίδι έχει βρει καταφύγιο σε σπίτια 103 χωρών και έχει μεταφραστεί σε 37 γλώσσες.

Η Hasbro απέκτησε το brand των Power Rangers πριν από μερικούς μήνες και μας ανακοίνωσε πότε θα κυκλοφορήσουν οι επερχόμενες ταινίες της.

IGN Greece Spider-Man: Far From Home - First Trailer Ιδού τα αποτελέσματα των Βραβείων Critics' Choice Νέο trailer για την επερχόμενη ταινία τρόμου "The Prodigy"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα