Το Netflix παρουσιάζει την επιτυχία του

Ξεπέρασε τους 139 εκ. λογαριασμούς.

Οι νέες παραγωγές που προβλήθηκαν στο Netflix ήταν τόσο καλές, που η συνδρομητική υπηρεσία αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας την μεγάλη της επιτυχία.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, οι συνδρομητές του Netflix έφτασαν τους 139 εκ. λογαριασμούς παγκοσμίως. Τα έσοδα του τελευταίου τριμήνου του 2018

αυξήθηκαν κατά 27%, και έφτασαν το ποσό των $4,19 δισ.

Μεγάλο βοήθημα στην εν λόγω επιτυχία ήταν το πρόσφατο θρίλερ των Sandra Bullock και Susanne Bier’, "Bird Box", το οποίο, σύμφωνα με τον λογαριασμό Twitter τουNetflix για τις ταινίες, ξεπέρασε τις 80 εκ. θεάσεις, ενώ την πρώτη εβδομάδα προβολής του το είδαν πάνω από 45 εκ. φορές.

Ο άλλος λογαριασμός του Twitter του Netflix, See What’s Next, δημοσιεύει τα νούμερα τηλεθέασης σειρών του. Για παράδειγμα, πάνω από 40 εκ. μέλη έχουν δει την σειρά θρίλερ "You" τις τέσσερις πρώτες εβδομάδες προβολής τος, ενώ το "Sex Education" κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, και αναμένεται να φτάσει τις 40 εκ. προβολές μέχρι το τέλος του μήνα. Η ισπανική σειρά "Elite" έχει πάνω από 20 εκ. προβολές τις τέσσερις πρώτες εβδομάδες από την κυκλοφορία της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αν και τα νούμερα μας φαίνονται μεγάλα, υπάρχει πιθανότητα, οι θεατές να είναι περισσότεροι. Τα νούμερα βασίζονται σε λογαριασμούς που είδαν τις εν λόγω σειρές και ταινίες και όχι σε ατομικές προβολές. Αν σκεφτούμε, δηλαδή, ότι οι λογαριασμοί τείνουν να μοιράζονται με άλλους ή ότι πολλές φορές οι άνθρωποι μαζεύονται όλοι ένα σπίτι για να δουν μια ταινία ή μια σεζόν, αυτό σημαίνει ότι οι θεατές είναι παραπάνω από τα νούμερα που δημοσιεύει η συνδρομητική υπηρεσία.

Μία από τις γνωστότερες πλέον σειρές του Netflix, το "Stranger Things" θα έρθει στις 4 Ιουλίου 2019, ενώ το κανάλι θα φέρει μια νέα ανθολογική σειρά κινουμένων σχεδίων, το "Love, Death and Robots", αλλά και την τηλεοπτική μεταφορά του γνωστού μυθιστορήματος "Shadow and Bone" της Leigh Bardugo.

IGN Greece Το Netflix φέρνει το "Shadow and Bone" στη μικρή οθόνη Marvel's The Punisher Season 2 Teaser Trailer - I'm on Fire The Last Laugh/Το Τελευταίο Γέλιο - Επίσημο τρέιλερ (Υποτιτλισμένο)

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα