Νέο Premium Currency χρησιμοποιεί το Mixer

Κερδισμένοι από όλο αυτό οι streamers.

H streaming πλατφόρμα της Microsoft που ακούει στο όνομα Mixer πρόσθεσε ένα καινούριο premium currency, επιτρέποντας έτσι στους θεατές να βοηθήσουν πιο άμεσα τους αγαπημένους τους streamers.

Σύμφωνα λοιπόν με ένα update στο blog του Mixer, το νέο αυτό currency

ονομάζεται Mixer Embers και βρίσκεται ήδη σε early access για τους χρήστες των φορητών συσκευών. Μόλις αγοράσετε το Embers θα μπορείτε να αγοράσετε skills μεταξύ των οποίων animated stickers και full-screen effects, κάτι λίγο πολύ σαν το ήδη υπάρχον δωρεάν currency, το Sparks.

Τα Sparks κερδίζονται παρακολουθώντας streams στο Mixer και μπορείτε να τα ξοδέψετε στο chat της εφαρμογής. Η διαφορά μεταξύ Embers και Sparks είναι ενώ τα Sparks απαιτούν συγκεκριμένους στόχους για να αποκτηθούν, τα Embers μπορούν να αποκτηθούν μόνο με μετρητά.

Αυτή τη στιγμή 0.99 δολάρια αντιστοιχούν σε 55 Embers ενώ το κάθε skill απαιτεί 50 Embers ενώ μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στα Partner channels.

Δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρο πόσα χρήματα θα βγάζουν από όλο αυτό οι streamers, στο κανάλι των οποίων θα ξοδεύετε τα Embers σας, ωστόσο αυτά θα σας δώσουν τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσετε πιο άμεσα τους αγαπημένους streamers.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN Greece Το Amazon δουλεύει σε καινούργια υπηρεσία streaming Φεύγει οριστικά ο Mike Morhaime Το νέο iPad Pro έρχεται με Face ID, USB-C και αφήνει πίσω το Home Button

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα