Εκατομμύρια προβολές για το Umbrella Academy ανακοίνωσε το Netflix

Επίσης νούμερα για Triple Frontier, Highwaymen κι άλλα.

Σύμφωνα με το Netflix, το "The Umbrella Academy" είδαν 45 εκατομμύρια άτομα, και η εταιρεία αύξησε με μερικά εκατομμύρια τους συνδρομητές της στο πρώτο οικονομικό τρίμηνο της χρονιάς.

Όπως μας ενημερώνει το The Hollywood

Reporter, η αναφορά τριμήνου του Netflix λέει ότι το "The Umbrella Academy" είδαν 45 εκατομμύρια μέλη τον πρώτο του μήνα, το "Fyre: The Greatest Party That Never Happened" 20 εκατομμύρια, το "Triple Frontier" 52 εκατομμύρια και το "The Highwaymen" περίπου 40 εκατομμύρια. Το Netflix μετράει ως θέαση τους χρήστες που έχουν δει 70% ενός επεισοδίου ή το 70% μιας ταινίας.

Το κανάλι είχε αποκαλύψει προηγουμένως ότι το θρίλερ "Bird Box" με την Sandra Bullock είχε προβληθεί από 45 εκατομμύρια λογαριασμούς την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Επιπλέον, η υπηρεσία αύξησε τους συνδρομητές της κατά 9,6 εκατομμύρια στο πρώτο οικονομικό τρίμηνο του 2019. Αυτή τη στιγμή έχει φτάσει τους 148,9 εκατομμύρια συνδρομητές και αναμένει να προσθέσει άλλα 5 εκατομμύρια στο επόμενο τρίμηνο.

Ρίξτε μια ματιά στο τι κυκλοφορεί αυτόν τον μήνα στο ελληνικό Netflix παρακάτω:

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΤο Umbrella Academy ανανεώνεται για δεύτερη σεζόνUmbrella Academy: Μάθετε τα βασικά συστατικά της νέας σειράς του NetflixThe Umbrella Academy: Luther/Rumor & Cha-Cha/Hazel

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα