Στην "Utopia" θα πάει ο John Cusack για τις ανάγκες της νέας του σειράς

Γιούπι!

To "Utopia" του Amazon αποκτά μια νέα προσθήκη στο δυναμικό του, αυτήν του John Cusack.

Σύμφωνα με το Deadline, o Cusack θα πρωταγωνιστήσει πλάι στους Sasha Lane (American Honey) και Rainn Wilson στον ρόλο του Michael Stearns, ενσαρκώνοντας τον Dr. Kevin Christie, έναν χαρισματικό, φιλάνθρωπο

και πανέξυπνο επιστήμονα, ο οποίος θέλει να αλλάξει τον κόσμο μέσω της τεχνολογίας. Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσει και ο νεαρός Javon "Wanna" Walton σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Το "Utopia" ακολουθεί κάποιους πιστούς fans ενός εμβληματικού και underground graphic novel. Ξαφνικά απορροφούνται σε ένα θρίλερ ποπ κουλτούρας όταν μαθαίνουν πως ο συγγραφέας έχει γράψει κρυφά ένα sequel. Το νέο χειρόγραφο όμως είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα βιβλίο και σύντομα οι οπαδοί θα βρεθούν στη μέση μιας συγκλονιστικής συνωμοσίας.

Ο John Cusack στο "1408".

Η σειρά θα γραφτεί από την Gillian Flynn, συγγραφέα των "Sharp Objects" και "Gone Girl", τα οποία απέκτησαν τηλεοπτική και κινηματογραφική μεταφορά, αντίστοιχα. Η Flynn θα είναι showrunner και εκτελεστική παραγωγός πλάι στον Dennis Kelly, δημιουργό της αυθεντικής βρετανικής σειράς, Sharon Hall, Karen Wilson, Diederick Santer, Jessica Rhoades και Sharon Levy.

Η βρετανική ομότιτλη εκδοχή της σειράς έτρεξε για δύο σεζόν των έξι επεισοδίων (2013-2014), αλλά αυτή του Amazon έχει κλείσει μέχρι στιγμής συμφωνία για μία σεζόν των εννιά επεισοδίων. Αρχικά η σειρά ήταν να μεταφερθεί στην μικρή οθόνη από τον David Fincher και το HBO. Στη σειρά θα πρωταγωνιστούσε η Rooney Mara, ωστόσο το project δεν υλοποιήθηκε τελικά.

Ο Cusack είναι γνωστός μέσα από πολλές ταινίες, μεταξύ άλλων τις including "Better Off Dead" (1985), "Say Anything..." (1989), "Grosse Pointe Blank" (1997), "Being John Malkovich" (1999), "High Fidelity" (2000), "1408" (2007), "Igor" (2008), "2012" (2009) και "The Raven" (2012). Αυτή, ωστόσο, θα είναι η πρώτη μεγάλη τηλεοπτική δουλειά του ηθοποιού.

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας του "Utopia", καθώς και πολλές άλλες πληροφορίες, αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN Greece Νέα προσθήκη για την τρίτη σεζόν του "The Marvelous Mrs. Maisel" Έχουμε την πρώτη φωτογραφία μαύρης τρύπας Η Samsung Electronics και η Universal Pictures Home Entertainment ανακοινώνουν συνεργασία για HDR10+ περιεχόμενο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα