Η Keri Russell στο καινούριο θρίλερ του Guillermo del Toro

Ένα υπερφυσικό θρίλερ τρόμου στο φως.

Λίγο μετά τα νέα, ότι η Keri Russel θα έχει έναν μυστηριώδη ρόλο στο "Star Wars: Episode IX", η ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετάσχει στη νέα ταινία του Guillermo del Toro, που θα είναι ένα υπερφυσικό θρίλερ και θα λέγεται "Antlers" στο Fox Searchlight, σύμφωνα με το THR.

Εάν η Russell

μπει στο cast, θα αναλάβει το ρόλο μιας δασκάλας που ενδιαφέρεται για έναν μυστηριώδη και αποσυρόμενο μαθητή - ένα αγόρι που καταλήγει να κρύβει ένα θανατηφόρο μυστικό που είναι η απάντηση στην επιβίωση της πόλης του.

Το έργο θα είναι παραγωγής του del Toro μαζί με τους David Goyer και Miles Dale, που συμμετείχαν και στην παραγωγή του "Shape of Water", που κέρδισε και το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Ο Scott Cooper, γνωστός από την δουλειά του στα "Black Mass" και "Crazy Heart" θα σκηνοθετήσει, με το σενάριο να το υπογράφουν οι Nick Antosca και Henry Chaisson.

Η Russell ολοκλήρωσε πρόσφατα το φινάλε της σειράς του FX "The Americans", στο οποίο πρωταγωνίστησε για έξι σεζόν και κέρδισε δύο υποψηφιότητες Emmy.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΣτο ράφι μπαίνει ο "Πινόκιο" του Guillermo Del ToroDICE 2016: Οι Hideo Kojima και Guillermo del Toro μιλούν για συνεργασίαΟι Hideo Kojima και Guillermo del Toro στο επερχόμενο DICE 2016

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα