Οδηγίες προς Ελβετούς ... ναυτιλώμενους και οι τιμές των εισιτηρίων


Σε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της προέβη η ομάδα της Βασιλείας προκειμένου να παρέχει οδηγίες για τους οπαδούς της που θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη και στο γήπεδο της Τούμπας για τον πρώτο αγώνα της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League στις 24 Ιουλίου. Πιο συγκεκριμένα, οι Ελβετοί
επισημαίνουν: «Σύμφωνα με τους όρους των ελληνικών αρχών το κάθε εισιτήριο για τον εκτός έδρας αγώνα της FC Basel 1893 στο δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League στη Θεσσαλονίκη για την Τρίτη 24 Ιουλίου του 2018 πρέπει να είναι εξατομικευμένο.

Αυτό σημαίνει ότι η αγορά εισιτηρίου είναι δυνατή μόνο με την προσκόμιση έγκυρης ταυτότητας. Οι απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με το όνομα, το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό της ταυτότητας ή του διαβατηρίου πρέπει να καταγράφονται απευθείας στην αγορά εισιτηρίου στο γραφείο εισιτηρίων στο κατάστημα ανεμιστήρων στο στάδιο St. Jakob-Park. Είναι πιθανό κάποιος να μπορεί να αγοράσει πολλά εισιτήρια, αλλά μόνο με την παρουσίαση του δελτίου ταυτότητας (διαβατήριο ή διαβατήριο), έτσι ώστε να μπορούν να εισαχθούν οι απαιτούμενες πληροφορίες.

Είναι επίσης δυνατό να αγοράσετε εισιτήρια για αυτό το παιχνίδι μέσω ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίων. Σε αυτή την περίπτωση, φυσικά, είναι απαραίτητη η εξατομίκευση. Αυτό πρέπει να γίνει απευθείας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγγελίας για κάθε εισιτήριο. Θα βρείτε την εξατομίκευση μόλις τα εισιτήρια είναι online για αυτό το παιχνίδι. Θα υπάρξει σχετική ηλεκτρονική ‘φόρμα’ που πρέπει να συμπληρώσετε με μια κίτρινη ένδειξη. Αν συμπληρωθεί σωστά η συγκεκριμένη ένδειξη θα γίνει πράσινη και θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση της κράτησης πριν εισαγάγετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες.

Λάβετε υπόψη ότι οι πληροφορίες πρέπει να εισαχθούν σωστά και ειλικρινά, καθώς αυτές μπορούν να ελεγχθούν για την πρόσβαση στο γήπεδο. Σε σχέση με αυτό, σας παρακαλούμε να σημειώσετε κυρίως ότι συμφωνείτε με την αγορά ενός από αυτά τα εισιτήρια, ότι τα καταχωρημένα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να μεταβιβαστούν σε τρίτους!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Κάντε την εγγραφή με το διαβατήριο (διαβατήριο ή ταυτότητα) με το οποίο στη συνέχεια θα ταξιδέψετε αποτελεσματικά στη Θεσσαλονίκη! Μπορούν να πραγματοποιηθούν επιτόπιες επιθεωρήσεις.Χωρίς να υπάρχει έγκυρη ταυτότητα ανά εισιτήριο, δεν είναι δυνατή η αγορά εισιτηρίων από το γραφείο εισιτηρίων στο εκδοτήριο! Η τιμή ανά εισιτήριο στον τομέα των επισκεπτών είναι CHF 18,00. Το εισιτήριο διατίθεται μέσω του FCB.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι για λόγους ασφαλείας, οι online κρατήσεις για αυτό το παιχνίδι μπορούν να κρατηθούν μόνο μέχρι την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 στις 12:00, λόγω ταχυδρομικής παράδοσης».
Keywords
Τυχαία Θέματα