Αινιγματικός ο Nathan Fillion για την εμπλοκή του στην ταινία "Uncharted

Ελπίζουμε να μην μας κοροϊδεύει...

Ο ηθοποιός Nathan Fillion αποφάσισε να δημοσιεύσει στο Instagram κάτι που φαίνεται να έχει σχέση με την κινηματογραφική μεταφορά του βιντεοπαιχνιδιού "Uncharted".

Ο Fillion δημοσίευσε μια φωτογραφία του γνωστού τραγουδιστή της ραπ Drake και την τιτλοποίησε με τη λατινική φράση "Sic Parvis Magna" ("Το μεγαλείο έρχεται από τις μικρές αρχές") μαζί με την ημερομηνία "16 Ιουλίου".

Να υπενθυμίσουμε ότι

το όνομα του πρωταγωνιστή της σειράς παιχνιδιών "Uncharted" είναι Nathan Drake, και η λατινική φράση του τίτλου που έθεσε ο Fillion είναι η ίδια που αναγράφεται και στο δακτυλίδι του Drake στο παιχνίδι και έχει γίνει το μόττο του χαρακτήρα. Η φράση προέρχεται από τον Sir Francis Drake, Βρετανό θαλασσοπόρο της Ελισαβετιανής εποχής.

Και κάπως έτσι οι φήμες για την προσθήκη του Fillion στο cast της ταινίας "Uncharted" ξεκίνησαν, κάτι που θα ευχαριστούσε πολύ τους fans, καθώς ο Fillion μοιάζει πάρα πολύ με τον Drake. Το 2010, ένας fan είχε πλησιάσει τον -τότε- σκηνοθέτη της ταινίας, David O. Russell για να το πείσει ότι ο Fillion είναι κατάλληλος για τον ρόλο. Κάτι που τελικά δεν απόδωσε, αφού ο Russell επέλεξε τον Mark Wahlberg. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έχει σημασία, γιατί εκείνη η εκδοχή ακυρώθηκε.

Δείτε την δημοσίευση παρακάτω:

Sic Parvis Magna. 7/16/18

A post shared by Nathan Fillion (@nathanfillion) on Jul 11, 2018 at 1:02pm PDT

Όπως και να 'χει, οι fans ξεκίνησαν ολόκληρη καμπάνια για να πείσουν το στούντιο να δώσει στον Fillion τον πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι που ενέκρινε και ο ηθοποιός. Όταν ο Russell αντικαταστάθηκε από τον Neil Burger στη σκηνοθεσία του project, ο Fillions είπε το 2011 ότι θα ενδιαφερόταν να παίξει τον Drake, αλλά ζήτησε από τους fans να σταματήσουν να ενοχλούν τον Burger.

Με την αναβίωση της κινηματογραφικής μεταφοράς, ο πιο πρόσφατος σκηνοθέτης, Shawn Levy, δήλωσε ότι θέλει να κάνει την ταινία να είναι ο "Indiana Jones" της νέας γενιάς. Ο Fillion σύγκρινε τον Drake με τον Indiana Jones, και ο Levy έδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον Tom Holland. Σεναριογράφος της ταινίας είναι ο Joe Carnahan.

Η ταινία "Uncharted" δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά αν η ημερομηνία που δημοσίευσε ο Fillion στο Instagram σημαίνει αυτό που νομίζουμε, τότε θα μάθουμε σύντομα περισσότερα.

Διαβάστε επίσης, ποιον θέλει ο Tom Holland να ενσαρκώσει τον Sully, αλλά και λίγες λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας.

Εσείς τι πιστεύετε γι' αυτές τις νύξεις; Θα σας άρεσε ο Nathan Fillion στον ρόλο του Nathan Drake; Πείτε μας στα σχόλια.

IGN GreeceDICE 2018: Γιατί επιλέχθηκε νέα ιστορία για την ταινία UnchartedIndiana Jones της νέα γενιάς ο Tom Holland σύμφωνα με τον σκηνοθέτη του "Uncharted"Ποιον θέλει ο Tom Holland ως Sully στο "Uncharted";

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα