"Θετικός για Μποχωρίδη, όχι για Καββαδά"

Ευχάριστα, αλλά και δυσάρεστα ακούστηκαν στα αυτιά των φίλων του Άρη όσα είπε σήμερα (13/7) στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης ο εκπρόσωπος του Λευτέρη Μποχωρίδη και του Βασίλη Καββαδά, Νίκος Λώτσος. Για τον μεν πρώτο τα νέα για τους "κίτρινους" είναι καλά, για τον δεύτερο, όμως, δεν ισχύει το ίδιο, τόσο σε ό,τι αφορά στην οικονομική διαφορά που έχει με το σύλλογο, όσο και σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο επιστροφής
του στο Αλεξάνδρειο.
Συγκεκριμένα, για την υπόθεση Μποχωρίδη δήλωσε ο Λώτσος στο Yellow Radio 92,8:"Είχαμε μια συνάντηση με τον κ. Γουλιέλμο την περασμένη βδομάδα στην Αθήνα, μια πραγματική καλή συνάντηση. Δεν τον γνώριζα τον άνθρωπο. Είχε καλή διάθεση και σοβαρή αντιμετώπιση των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων. Έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Κατόπιν αυτής, μας έγινε πρόταση για τα οφειλόμενα και είχαμε μια συμφωνία που επιτεύχθηκε οριστικά χθες. Από κει και πέρα, θα ξεκινήσουμε συζητήσεις με τον Βαγγέλη Αγγέλου για το αγωνιστικό κομμάτι, ώστε να έχουμε συμφωνία για την επόμενη χρονιά. Σε ό,τι αφορά το προπονητικό, ο Άρης μας καλύπτει. Ο Λευτέρης είναι ένα νέο παιδί με σπουδαίο ταλέντο και θέλει να προχωρήσει. Σε ό,τι αφορά το χρηματικό, θα έρθουν τα χρήματα κάποια στιγμή, αλλά στο προπονητικό, ο Άρης με τον Αγγέλου προπονητή, με καλύπτει, όπως καλύπτει και τον Μποχωρίδη".

Για το αν έδωσαν τα χέρια με τον Άρη:"Όχι, δεν δώσαμε τα χέρια. Πρέπει να εξασφαλίσουμε και το οικονομικό, ενώ μας καλύπτει σίγουρα το προπονητικό. Εάν ο Άρης κάνει μια προσπάθεια και πλησιάσει τις προτάσεις που μας κάνουν άλλες ομάδες, τότε πραγματικά θα κοιτάξουμε να δώσουμε προβάδισμα στον Άρη. Θα είναι ηθική υποχρέωσή μας να του το δώσουμε, εάν είναι κοντά. Εάν δεν μπορεί για οικονομικούς λόγους, τότε θα κοιτάξουμε άλλες λύσεις. Εκείνο πάντως που τιμάει τον κ. Γουλιέλμο είναι ότι δεσμεύτηκε για το παλιό χρέος και την συμφωνία του συμβιβασμού, χωρίς να βάλει στο τραπέζι το νέο συμβόλαιο και την νέα συμφωνία. Είναι αρχή μου ότι εάν έβαζε προϋπόθεση για τον διακανονισμό μια νέα συμφωνία, τότε θα έληγε εκεί η συζήτηση και θα αποχωρούσαμε. Ακόμη κι αν χάναμε λεφτά, γιατί δεν θα ήταν ηθικό. Τη στάση αυτή του κ. Γουλιέλμου την εκτιμούμε και λέμε ότι εντάξει για τον Άρη, δεν είναι ανάγκη να δώσει στο οικονομικό σκέλος ό,τι δώσει κάποιος άλλος σύλλογος".

Για τα οφειλόμενα στον Μποχωρίδη:"Δεν θέλω να πω νούμερα. Θα πω μόνο ότι και ο Άρης έχει κάνει μια σοβαρή πρόταση και ο Λευτέρης έχει κάνει μια σημαντική υποχώρηση".

Για το πότε θα κλείσει το θέμα Μποχωρίδη και τα ποσοστά παραμονής:"Δεν θέλουμε να τραβήξει χρονικά η υπόθεση και για τις δυο πλευρές. Θα θέλαμε να τελειώσει αυτό το θέμα μέχρι την επόμενη βδομάδα, προκειμένου και ο Λευτέρης, που δουλεύει σκληρά για την πρόοδό του, να είναι απελευθερωμένος και να μην έχει το άγχος που θα πάει στο μέλλον. Παράδειγμα, ο Βεζένκοφ. Μόλις έκλεισε η μεταγραφή του, από το Ορλάντο όπου είναι, μας είπε ότι έκανε τις καλύτερες προπονήσεις και νιώθει πολύ καλύτερα. Ψυχολογικά να είναι όλοι ήσυχοι. Είμαι αισιόδοξος για συμφωνία, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω με νούμερα".

Για την υπόθεση Καββαδά και τον Άρη:"Δεν ισχύει θέμα επιστροφής του στον Άρη. Ξέρουμε το ενδιαφέρον του Άρη, αλλά λυπάμαι δεν μπορώ να ευχαριστήσω εδώ τον κόσμο της ομάδας. Είναι περίπτωση πολύ δύσκολη, το ποσό που του οφείλεται είναι πολύ μεγάλο, η διαφορά είναι μεγάλη. Ο Καββαδάς είναι ένας διαφορετικός αθλητής. Ήρθε να παίξει στην Θεσσαλονίκη, τα πράγματα δεν πήγαν καλά, σαφώς έχει καλά συναισθήματα προς την ομάδα, αλλά δεν είναι όπως η περίπτωση Μποχωρίδη, που μπορεί να κάνει κάποιες σοβαρές υποχωρήσεις, προκειμένου να βρεθεί άκρη. Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του. Μάλιστα, είναι δύσκολο σήμερα και να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση και στο οικονομικό. Είναι αγκάθι για τον Άρη. Είναι διατεθειμένος να κάνει μια υποχώρηση, αλλά μέχρι ενός σημείου. Δεν βλέπω σημείο επαφής για τις διαφορές. Υπάρχει μια πρόταση, αλλά η απόσταση είναι πολύ μεγάλη".
Keywords
Τυχαία Θέματα