Η Justice League συναντά τον Black Hammer στο 'Hammer of Justice'

Ένα νέο crossover να περιμένετε το καλοκαίρι.

Οι κόσμοι των Black Hammer και Justice League αναμένεται να συναντηθούν αυτό το καλοκαίρι στο νέο crossover πέντε τευχών "Hammer of Justice" σε σενάριο του Jeff Lemire και σχέδιο του Michael Walsh.

Δεν είναι κάτι νέο για τους ήρωες του DC Universe να έρχονται

σε επαφή με άλλους κόσμους ή πραγματικότητες, αλλά αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν με τον Black Hammer και την ομάδα του. Το Black Hammer είναι της Dark Horse Comics και κέρδισε το βραβείο καλύτερης σειράς στα Eisner το 2017.

Για την ώρα δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την πλοκή αλλά γνωρίζουμε ότι το crossover ξεκινάει όταν ένας περίεργος άντρας φτάνει συγχρόνως στην φάρμα του Black Hammer και στην Metropolis του Superman και οι δύο κόσμοι ξαφνικά ενώνονται, με τον Starro της DC να ξεκινά μια επίθεση.

Tα εξώφυλλα της σειράς έχουν αναλάβει οι Michael Walsh, Andrea Sorrentino, Yanick Paquette, Yuko Shimizu με χρωματισμό από τον Dave Stewart.

Το "Black Hammer/Justice League: Hammer of Justice #1" θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΚυκλοφορεί το 7ο τεύχος του Mπλε ΚομήτηςΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα αντίτυπο από το Επικές Περιπέτειες ConanΕπικές Περιπέτειες Conan: Οι Ανθρωποι του Μαύρου Κύκλου & άλλες ιστορίες από την Anubis

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα