Στα ύψη είναι οι προβλέψεις του "Shazam!" στο box office

Βρε, λες;

Το "Shazam!" προβλέπεται ότι θα ξεπεράσει τα $40 εκ. στο box office την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το Variety, η επόμενη προσθήκη στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC θα ξεπεράσει άλλες πρεμιέρες που θα πραγματοποιηθούν την ίδια εβδομάδα, μεταξύ άλλων τα "Pet Sematary" και "The Best of Enemies", καθώς και τις "Dumbo" και "Us", οι οποίες θα βρίσκονται στη δεύτερη και τρίτη εβδομάδα προβολών τους, αντίστοιχα.

Είναι

ξεκάθαρο ότι η DC ελπίζει το "Shazam!" να ακολουθήσει το μονοπάτι που χάραξε το "Aquaman", το οποίο ξεπέρασε το $1 δισ. σε εισπράξεις παγκοσμίως και να επιβεβαιώσει την απόφαση που πήρε να επικεντρώνεται σε αυτόνομες ταινίες με υπερήρωες. Το sequel του "Aquaman" έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2022.

Όσοι τυχεροί είδαν το "Shazam!" στις ειδικές προβολές, είχαν θετικές αντιδράσεις. Ευτυχώς, για την DC, η ταινία είχε προϋπολογισμό μόλις $80 εκ. εκτός του marketing και της διανομής, πράγμα που σημαίνει, ότι αν οι προβλέψεις βγουν αληθινές το στούντιο δεν θα βγει χαμένο.

Να υπενθυμίσουμε ότι το "Aquaman" την πρώτη του εβδομάδα συγκέντρωσε $67 εκ., το "Justice League" $93 εκ., το "Wonder Woman" $103 εκ., το "Man of Steel" $116 εκ., το "Suicide Squad" $133 εκ. και το "Batman v Superman: Dawn of Justice" $166 εκ..

Το "Pet Sematary", το οποίο είναι remake της αυθεντικής ταινίας του 1989 και βασίζεται στην ιστορία του Stephen King, λέγεται ότι θα εισπράξει $21 με $28 εκ., ενώ το "The Best of Enemies", το οποίο "επικεντρώνεται σε μια ακτιβίστρια των πολιτικών δικαιωμάτων (Taraji P. Henson) και έναν αρχηγό της Ku Klux Klan (Sam Rockwell)", προβλέπεται να αποφέρει κέρδη ύψους $7 με $11 εκ..


Όσον αφορά το "Shazam!", η ταινία θα μας δείχνει την ιστορία του ήρωα που θα ενσαρκώνεται από τον Zachary Levi. Ο Asher Angel θα παίζει τον Billy Batson, ο οποίος χάρη σε έναν αρχαίο μάγο (Ron Cephas Jones, τον οποίο θα ενσαρκώνει ο Djimon Hounsou) μπορεί να μεταμορφωθεί σε έναν ενήλικο σούπερ ήρωα απλά λέγοντας την λέξη "Shazam!". Τα γράμματα της λέξης αντιπροσωπεύουν διαφορετικές μυθολογικές φιγούρες, από τις οποίες φαίνεται να αντλεί τις ιδιότητές του. Όπως τους Σολομώντα, Ηρακλή, Άτλαντα, Δία (Zeus), Αχιλλέα και Ερμή (Mercury).

Ο δυνατότερος θνητός της Γης θα αντιμετωπίσει τον Mark Strong στον ρόλο του κακού Dr. Thaddeus Sivana. Θετός μπαμπάς του Billy θα είναι ο Cooper Andrews ως Jerry. Και ο Jack Dylan Grazer θα κατέχει τον ρόλο του καλύτερου φίλου του Billy, Freddy.

Άλλα μέλη του cast θα είναι οι Grace Fulton ("Annabelle: Creation"), Ian Chen ("Fresh Off the Boat") και Jovan Armand ("The Middle").

Παραγωγός είναι ο Peter Safran ("Aquaman", "The Conjuring"), ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί οι Christopher Godsick, Dany Garcia, Dwayne Johnson, Hiram Garcia, και Jeffrey Chernov. Σεναριογράφοι είναι οι Henry Gayden και Darren Lemke.

Αν δεν έχετε πρόβλημα με τα spoilers, διαβάστε ποιοι θα είναι οι κακοί της ταινίας, αλλά και πληροφορίες σχετικά με την ταινία.

Ο Shazam! με το ακριβό του κουστούμι, o οποίος πετάει σαν τον Superman στο πρόσφατο teaser trailer, θα κάνει την εμφάνισή του στις 4 Απριλίου 2019.

IGN GreeceΣαν τον Superman πετά ο Shazam στο νέο του teaser trailerO Shazam σώζει τον κόσμο στο νέο του τηλεοπτικό σποτΠώς ενσωματώνεται ο Shazam! στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα