Ναδάλ: “Δεν ξέρω πως θα ξυπνήσω το πρωί”

Οι ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, προβληματίζουν τον Ράφαελ Ναδάλ ενόψει του μεγάλου σημερινού ημιτελικού με τον Ρότζερ Φέντερερ

Μετά τη δύσκολη και απαιτητική νίκη επί του Κάρεν Χατσάνοφ, ο Ράφαελ Ναδάλ είπε ότι λατρεύει να παίζει σε σκληρές επιφάνειες, ωστόσο παραδέχθηκε ότι το σώμα του δεν τις προτιμά.

“Λατρεύω να παίζω σε hard court, όμως στο σώμα μου δεν του αρέσει και πολύ. Έχω συνηθίσει στην καριέρα μου να παίζω με κάποια θέματα τραυματισμού και απλά προσπαθώ να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι μου. Φυσικά και ο στόχος μου είναι να είμαι έτοιμος για

αύριο, όμως δεν μπορώ να εγγυηθώ πως θα ξυπνήσω το πρωί” είπε ο Ράφαελ Ναδάλ στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη με 7-6(2), 7-6(2) επί του Κάρεν Χατσάνοφ στον τελευταίο προημιτελικό της Παρασκευής, στο Indian Wells.

Ο 32χρονος Ισπανός, τρεις φορές πρωταθλητής του BNP Paribas Open, αναγκάστηκε να πάρει ιατρικό τάιμ άουτ στο 2ο σετ για να αντιμετωπίσει τους πόνους στο δεξί γόνατο. Μάλιστα, για να καταφέρει να τελειώσει το ματς με τον Χατσάνοφ στα δύο σετ, έψαχνε winners και έπαιξε πολύ επιθετικά, αποφεύγοντας τα μεγάλα ράλι με τον Ρώσο.

Μένει να δούμε αν τελικά ο Ναδάλ βρεθεί απέναντι στον βασικό του αντίζηλο, όλα αυτά τα χρόνια στο tour, στο 2ο ημιτελικό του Σαββάτου (22:00GR-COSMOTE SPORT 6HD), ψάχνοντας την πρώτη του νίκη απέναντι στον Φέντερερ μετά από 5 χρόνια!

Μιλώντας για τις αναμετρήσεις με τον Ελβετό Βασιλιά, ο Ναδάλ είπε: “Έχουμε διαφορετικά στυλ παιχνιδιού και διαφορετικό τρόπο σκέψης με τον οποίον αντιλαμβανόμαστε το άθλημα, όμως την ίδια στιγμή είμαστε δύο τενίστες με πολύ καλή σχέση, μετά τα όσα κοινά έχουμε περάσει στις καριέρες μας, διεκδικώντας τα σημαντικότερα τρόπαια. Όλα αυτά, μετατρέπουν τις αναμετρήσεις μας σε πολύ ξεχωριστά ματς. Είναι πολύ ωραίο που έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε να διεκδικούμε σημαντικά πράγματα, σε αυτό το ώριμο στάδιο της καριέρας μας”.

Πρόκειται για το 39ο ραντεβού στην καριέρα των δύο σπουδαιότερων τενιστών στην ιστορία του αθλήματος, με τον Ναδάλ να προηγείται 23-15 και τον Φέντερερ να μετράει πέντε σερί νίκες.

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post Ναδάλ: “Δεν ξέρω πως θα ξυπνήσω το πρωί” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα