Η Epic Games θέλει να κάνει το endgame του Fortnite πιο ενδιαφέρον

Προσοχή, προσοχή!

Για να κερδίσετε στο Fortnite, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να χτίσετε.

Εάν είστε αρκετά skilled ή τυχεροί, αρκετά για να φτάσετε στο top 5 σε ένα παιχνίδι, γνωρίζετε ότι η στρατηγική του endgame αλλάζει αρκετά δραματικά. Πρέπει να φτιάξετε βιαστικά πολύπλοκα οχυρά ή να επιτεθείτε σε άλλα οχυρά με κυνηγετικά όπλα και εκτοξευτήρες πυραύλων ή και τα δύο. Είναι αρκετά προβλέψιμο. Σε μια δημοσίευση σήμερα, η Epic Games δήλωσε ότι θέλει να το αλλάξει αυτό.

"Θα συνεχίσουμε να

κάνουμε αλλαγές για να εξελίξουμε το παιχνίδι για να δώσουμε στους παίκτες πολλούς τρόπους να αντισταθμίσουν ο ένας τον άλλον στη μάχη και να δημιουργήσουν περισσότερες στρατηγικές για να κερδίσουν το παιχνίδι", ανέφερε το blog post. "Είναι σημαντικό να υποστηρίξουμε μια ποικιλία στρατηγικών, που δεν περιορίζονται μόνο στο χτίσιμο".

Οι developers δήλωσαν ότι έχουν δεσμευτεί να διατηρήσουν το Fortnite σε υψηλά επίπεδα, μέσω της εξέλιξής του, και να προσφέρουν στους παίκτες το καλύτερο. Η δημοσίευση παράλληλα ανέφερε ότι έχουν υπάρξει πρόσφατες αλλαγές και η ομάδα εξετάζει εναλλακτικές για τα όπλα και τα πιθανά ανώτατα όρια πόρων, κάτι που θα αποτελούσε μεγάλο εμπόδιο για τους builders.

"Δεν θα χρειάζεται να χτίζετε παντού. Θέλουμε να σας δώσουμε τη δυνατότητα να παρουσιάσετε τις δεξιότητές σας, τη στρατηγική και τις τακτικές σας με ποικίλους τρόπους. Θα διερευνήσουμε αυτές τις αλλαγές τις επόμενες εβδομάδες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ακούμε τις σκέψεις σας και σας ενθαρρύνουμε να συμμετάσχετε στις συζητήσεις για τα διάφορα κοινωνικά μας κανάλια. "

Ίσως από την ώρα που θα δούμε το Season 5, να υπάρχουν νέοι τρόποι να χάσουμε στο Fortnite.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]Joe Smedley: Το Block του Cross-Play στο Fortnite οφείλεται στα "λεφτά"Η Epic Games αφαιρεί ναζιστικό σύμβολο από το FortniteLogo και αρχείο του Fortnite εντοπίστηκαν στο eshop του Nintendo Switch

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα