Παιχνίδια με τον χρόνο θα κάνει το "The Walking Dead"

Η σειρά θα ακολουθήσει το παράδειγμα του ομότιτλου κόμικ.

Η 9η σεζόν του "The Walking Dead" έρχεται, επιβεβαιωμένα, με ένα χρονικό άλμα. Η νέα showrunner επιβεβαίωσε τις φήμες.

Όπως υποψιάζονταν και οι φαν της σειράς, ο επόμενος κύκλος θα ακολουθήσει το χρονικό του ομότιτλου κόμικ. Εκεί, η ιστορία μεταπήδησε στο μέλλον περίπου όταν, οι εξελίξεις ήταν παρόμοιες με αυτές του όγδοου κύκλου.

Σύμφωνα και με αναφορές από το The Hollywood Reporter,

η showrunner Angela Kang αποκάλυψε στη διάρκεια του πάνελ "Kick-Ass Women" για το AMC πως η σειρά θα προχωρήσει πολύ μπροστά στον χρόνο. "Παίζουμε με τον χρόνο σε αυτή τη σεζόν, οπότε θα πηδήξουμε μπροστά στην ιστορία", ήταν τα λόγια της Kang.

Δεν αποκάλυψε όμως το πόσο μπροστά. Στο κόμικ, η ιστορία έκανε ένα άλμα δύο ολόκληρων χρόνων μετά το πέρας των γεγονότων μεταξύ Rick και Negan. Ακολούθως, η όγδοη σεζόν έκανε τις δικές της αναδρομές μεταξύ παροντικών και μελλοντικών γεγονότων.

Με το κλείσιμο, ωστόσο, της 8ης σεζόν, έγινε ξεκάθαρο πως οι τηλεθεατές περίμεναν να δουν το "The Walking Dead" να επικεντρώνεται στην ιστορία του Robert Kirkman και να παραδίδει το πολυπόθητο άλμα στον χρόνο, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Η Kang υποσχέθηκε, επιπλέον, ότι η 9η σεζόν θα δώσει διαφορετική εντύπωση με πολλούς τρόπους, αν και δεν σχολίασε τις νέες αλλαγές και αποχωρήσεις από το cast.

"Εργαζόμαστε σε μία σεζόν που έχει πραγματικά καινούργια όψη και αίσθηση", είπε η Kang. "Επικεντρώνομαι πολύ στον πυρήνα των σχέσεων μεταξύ χαρακτήρων της σειράς που έχουν γίνει κατά κάποιο τρόπο μακροχρόνιοι, όπως επίσης και των μόνιμων της σειράς".

Στον επόμενο κύκλο του "The Walking Dead" θα επιστρέψει ο Jon Bernthal για να ενσαρκώσει, και πάλι, τον Shane. Θα τον ακολουθήσουν οι Andrew Lincoln και Lauren Cohan αν και θα αποχωρήσουν πριν το τέλος της σεζόν.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter..

Read more on [SITE_NAME]O "Punisher" θα επιστρέψει να σκοτώσει ζόμπι στο "The Walking Dead"Αέρας αλλαγών έρχεται στο cast της 9ης σεζόν "The Walking Dead"Χαρακτήρες από τα κόμικ εφορμούν στον ένατο κύκλο του "The Walking Dead"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα