Επιστρέφουν στο MTV τα "Daria" και "The Real World"

Ετοιμαστείτε για τη δεκαετία του '90 και πάλι.

Το MTV φέρνει και πάλι το "Daria" και το "The Real World" με την έναρξη της νέας μονάδας παραγωγής, τα MTV Studios. Τα shows παρουσιάζονται σε πλατφόρμες streaming όπως το Hulu, το Netflix

και την Apple, σύμφωνα με το Variety.

Το "Daria", η γνωστή σειρά κινουμένων σχεδίων από τα 90s, θα ονομαστεί "Daria & Jodie", από τον συγγραφέα Grace Edwards ("Unbreakable Kimmy Schmidt"). Παράλληλα, η επιστροφή του "The Real World" θα επικεντρωθεί στην εποχή των social-media, και ο δημιουργός του "Teen Wolf", Jeff Davis θα δημιουργήσει και πάλι την σειρά κινουμένων σχεδίων επιστημονικής φαντασίας του "Aeon Flux" με παραγωγό την Gale Anne Hurd των "The Terminator" και "Aliens".

Διάφορες άλλες επανεκκινήσεις σειρών από τη δεκαετία του '90 και τις αρχές του 2000 αναφέρονται για να ανανεωθούν επίσης.

"Μέρος από αυτό που έχει καταφέρει να δημιουργήσει το MTV Studios είναι η συλλογή του δικτύου, με πάνω από 200 τίτλους, που καλύπτουν πάνω από τρεις δεκαετίες περιεχομένου με επίκεντρο τη νεολαία", δήλωσε ο πρόεδρος του MTV, Chris McCarthy, στο Variety.

Ο McCarthy σημείωσε, ότι είναι πιθανό για τα MTV Studios να προσπαθήσουν να επανεκιννήσουν και τις σειρές με κινούμενα σχέδια του MTV όπως το "Beavis and Butt-Head", μετά από μια πρόσφατη βραχύβια αναβίωση στο καλωδιακό δίκτυο.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Read more on [SITE_NAME]Game of Thrones Composer Plays the Theme on a Nintendo Labo Ο Ethan Hawke φέρνει το "The Good Lord Bird" στη μικρή οθόνηΤο θέατρο γιόρτασε με την 72η Απονομή των Βραβείων Tony

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα