To prequel του Life Is Strange 2 έχει ημερομηνία κυκλοφορίας

Ταχύτατη εμφάνιση.

To The Awesome Adventures of Captain Spirit έχει πλέον παγκόσμιες ημερομηνίες κυκλοφορίας. Η Developer εταιρεία, Dontnod Entertainment, μίλησε στο Twitter για το δωρεάν sequel του Life

Is Strange, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική και στις 26 Ιουνίου στην Αυστραλία.

Το Captain Spirit ανακοινώθηκε πρώτη φορά την προηγούμενη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Microsoft στην E3. Λαμβάνοντας χώρα 3 χρόνια μετά το Life Is Strange, το Captain Spirit λέει την ιστορία ενός 10χρονου παιδιού με όνομα Chris, που είναι ή νομίζεις ότι είναι ένας σούπερ ήρωας.

Αν και ο Chris είναι νέος στη σειρά, οι επιλογές που κάνουν οι παίκτες για αυτόν θα επηρεάσουν τα γεγονότα του επερχόμενου Life Is Strange 2. Ακόμα, το παιχνίδι λέει μια αυτοτελή ιστορία, οπότε το να παίξετε το πρώτο Life Is Strange δεν θα είναι απαραίτητο για όποιον θέλει να επωφεληθεί από ένα δωρεάν παιχνίδι.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]Η developer εταιρεία του Life Is Strange συζητά για δύο νέους τίτλουςLife Is Strange και... iOS ο Θεός'Έσκασε' από το πουθενά το Prequel του "Life Is Strange"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα