Η Bioware μιλά περισσότερο για την επιρροή του Anthem σε μελλοντικούς τίτλους

Μάλλον κάτι δεν καταλάβαμε καλά.

Είναι αλήθεια πως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους gamers να ζητάνε την αλλαγή, αλλά όταν αυτή έρθει, να μην μπορούν να τη δεχτούν.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την Bioware, η οποία αποφάσισε να αλλάξει ρότα με τo Anthem και οι απανταχού κριτές έσπευσαν να ξεκινήσουν τα σχόλια πριν ακόμα δουν το τελικό αποτέλεσμα. Η απομάκρυνση της εταιρείας από το single-player storytelling έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και μια προηγούμενη δήλωση της Bioware

έβαλε περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Φαίνεται πως οι fans δεν πείστηκαν με τα όσα είπε η Bioware, αν και μάλλον δεν έχουν μάθει να ξεχωρίζουν την λέξη "έμπνευση" από την φράση "πιστή μεταφορά". Η δήλωση ότι το Anthem θα αποτελέσει έμπνευση για μελλοντικά παιχνίδια Dragon Age και Mass Effect παραφράστηκε ως αντιγραφή, ενώ κάτι τέτοιο μοιάζει να μην ισχύει, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Casey Hudson.

Anthem is a specific thing that’s unique from our other IPs in many ways. What carries forward is what we learn about game design, which is a constant evolution.

— Casey Hudson (@CaseyDHudson) 4 Σεπτεμβρίου 2018

Όπως αναφέρει το Eurogamer, ο ίδιος έσπευσε εν συνεχεία να ξεκαθαρίσει ότι αυτή η "έμπνευση" που ανέφεραν πριν λίγες μέρες, αφορά την ανάπτυξη παιχνιδιών που εξελίσσεται συνεχώς, και όχι το περιεχόμενο των παιχνιδιών.

Δυστυχώς είναι λυπηρό που τέτοια πράγματα πρέπει να εξηγούνται και που εταιρείες ασχολούνται με τις παρανοήσεις των fans, αντί να επικεντρώνονται στην ανάπτυξη των παιχνίδια. Όπως και να χει, για όλους εκεί έξω που νομίζουν ότι το Dragon Age ή το Mass Effect θα αλλάξουν ρίζες, δεν υπάρχει πλέον άγχος, οπότε μπορείτε να κοιμάστε άφοβα το βράδυ.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreecePAX West 2018: To Anthem θα αποτελέσει έμπνευση για μελλοντικά Dragon Age και Mass EffectAnthem E3 2018: Ανακοινώθηκαν τα pre-order bonus4 λεπτά Open World Co-Op Exploration Gameplay από το Anthem - E3 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα