Fallout 76: H Bethesda δίνει λεπτομέρειες για το Campaign

Αν θέλετε nukes, πρέπει να "καθαρίσετε" το main story.

Η Bethesda αποκάλυψε μερικές ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με τo campaign του Fallout 76, συμπεριλαμβανομένου και του τρόπου με τον οποίο το τέλος θα ανταμείψει τον παίκτη.

Παρόλο που το παιχνίδι θα δώσει μεγάλη έμφαση στις multiplayer ευκαιρίες και την επιβίωση, αυτό δεν σημαίνει ότι παραιτείται από τo παραδοσιακό story mode, με την ομάδα ανάπτυξης na διευκρινίζει ότι το Fallout 76 εξακολουθεί να "οδηγείται από

quests".

Τα νέα προέρχονται από το τελευταίο feature του Game Informer για το παιχνίδι, με τους προγραμματιστές να αποκαλύπτουν ότι το "main quest" storyline θα περιστρέφεται γύρω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Overseer του Vault 76. Ο διευθυντής της Bethesda Todd Howard εξηγεί ότι "αυτή έφυγε πριν απ'όλους", αφήνοντας πίσω μυστικές οδηγίες για τον παίκτη, ο οποίος λαμβάνει μια μετάδοση από αυτήν όταν εγκαταλείπει το Vault. Αυτή η μετάδοση και οι οδηγίες που απομένουν, θα οδηγήσουν τον παίκτη μέσω του main story του παιχνιδιού, που θα τελειώσει με εκείνον να έχει πρόσβαση στα πυρηνικά του παιχνιδιού.

Η ενσωμάτωση των πυρηνικών όπλων στο παιχνίδι προκάλεσε μια σειρά ερωτήσεων μετά την αρχική ανακοίνωση. Η Bethesda διευκρίνισε ότι τα πυρηνικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές και ότι οι παίκτες θα προειδοποιηθούν εκ των προτέρων, ενώ επίσης αποκάλυψε ότι οι περιοχές με πυρηνικά θα έχουν πολύτιμο loot (καθώς και πιο επικίνδυνους εχθρούς). Τώρα φαίνεται ότι οι παίκτες θα πρέπει να κερδίσουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν αυτά τα όπλα, παίζοντας το main quest του παιχνιδιού, το οποίο περιγράφεται ως "μια μακρά ιστορία πολλαπλών μερών που ταξιδεύει τους παίκτες στη Δυτική Βιρτζίνια" και θα δυσκολευτείτε για την ολοκλήρωση της.

Ο Howard μας διαβεβαίωσε επίσης ότι η παραδοσιακή πλούσια ποικιλία από side quest εξακολουθεί να υπάρχει στο Fallout 76. Όπως και με τα προηγούμενα παιχνίδια, οι παίκτες θα έχουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για το πώς θα ήθελαν να παίξουν, με άφθονο περιθώριο για όποιον θα προτιμούσε να περάσει χρόνο συμπληρώνοντας side quests, παρά να ακολουθήσει την κύρια ιστορία. Συγκεκριμένα σημάδια θα επισημαίνουν μάλιστα με σαφήνεια τα διαθέσιμα side quests, για να μπορείτε να βρείτε γρηγορότερα τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της ιστορίας.

Το Fallout 76 θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4 και Xbox One στις 14 Νοεμβρίου, αν και θα δούμε νωρίτερα beta κάποια στιγμή τον Οκτώβρη, που θα είναι διαθέσιμη μόνο σε όσους έκαναν pre-order το παιχνίδι.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceGamescom 2018: Το νέο σύστημα του Fallout 76QuakeCon 2018: Δόθηκαν λεπτομέρειες για το PvP του Fallout 76QuakeCon 2018: Το Fallout 76 θα έχει Private Servers και Mod Support

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα