Ο απόλυτος νικητής μίλησε για την "Βασίλισσα"

Για την πρώην ομάδα του με την οποία κατέκτησε τα πάντα μίλησε σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ο Ζινεντίν Ζιντάν: «Όταν είσαι προπονητής της Ρεάλ πρέπει να κατακτήσεις όλους τους τίτλους που διεκδικείς και να παίζεις καλό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ πρωταθλήματος και Τσάμπιονς Λιγκ και πόσο απαιτητικοί είναι άπαντες για να κατακτήσεις και τα δύο. Πάντα προετοιμαζόμουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ανεξάρτητα με τη διοργάνωση» κατέληξε ο πρώην τεχνικός της «Βασίλισσα».

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αναφέρθηκε και στον Καρίμ Μπενζεμά,
για τη χρησιμοποίηση του οποίου δέχθηκε αυστηρή κριτική: «Ο Καρίμ είναι πολύ σημαντικός για την ισορροπία άμυνας και επίθεσης της ομάδας και βοηθούσε σημαντικά στην επίθεση κυρίως για τον τρόπο που εγώ ήθελα να παίζουμε. Έβαζε τον εαυτό του στη λειτουργία της ομάδας και δεν ήθελε να είναι αυτός ο πρωταγωνιστής».

Τέλος αναφέρθηκε σε δύο παίκτες που οδήγησαν τη «Βασίλισσα» στις ένδοξες ημέρες των τελευταίων ετών στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Ο Ράμος είναι ηγέτης και σημαντική προσωπικότητα στ αποδυτήρια, ενώ ο Ρονάλντο εμπνέει και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του με την απόδοσή του στο γήπεδο».
Keywords
Τυχαία Θέματα