Γουλβς - Έβερτον 1-2 : Η γλυκιά αίσθηση των... "ζαχαρωτών"!

Γουλβς - Έβερτον 1-2 : Η γλυκιά αίσθηση των... "ζαχαρωτών"!antaloΤετ, 01/13/2021 - 00:20

Η Έβερτον ανέβασε φέτος αρκετά τον πήχη στο σκληροτράχηλο Αγγλικό πρωτάθλημα και παρά τα όποια σκαμπανεβάσματα στην ως τώρα πορεία της, νίκες όπως αυτή επί της «σοβαρής» - τα τελευταία 2-3 χρόνια – Γουλβς την κρατά ψηλά στην συνείδηση των θαυμαστών του εν λόγω δημοφιλούς πρωταθλήματος.


Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μπήκε

αποφασισμένη να κυριαρχήσει στο «Μουλινό» δείχνοντάς το πολύ νωρίς όταν μετά από μια ωραία επιθετική προσπάθεια ο Ιβόμπι άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό!
Όπως ήταν  φυσικό οι «Λύκοι» θέλησαν να αντιδράσουν ανεβάζοντας την απόδοσή τους φθάνοντας σε μια γρήγορη – σχετικά – ισοφάριση με γκολ του Πορτογάλου Ριούμπεν Νέβες στο 14ο λεπτό.


Στην λεπτών ισορροπιών συνέχεια φάνηκε και προπάντων μέτρησε ποιος το ήθελε ψάχνοντάς το περισσότερο!
Πιο «ζωηρή» η Έβερτον όσο κυλούσε ο αγώνας στο δεύτερο ημίχρονο για να φτάσουμε στο 77ο λεπτό όταν ο αμυντικός Μάϊκλ Κιν έκανε το 1-2!
Με αυτούς του τρεις πόντους τα «ζαχαρωτά»… γεύονται την γλυκιά αίσθηση της 4αδας καθώς μοιράζονται με την Λέστερ την 3η θέση πίσω από την Γιουνάϊτεντ και τη Λίβερπουλ! 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Wolves - Ποδόσφαιρο Everton - Ποδόσφαιρο Off Off antalo Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Wolves ΑΓΓΛΙΑ Πιο αποτελεσματική και προπάντων αποφασισμένη να παραμείνει σε τροχιά κορυφής η Έβερτον νίκησε 2-1 τη Γούλβς με γκολ των Ιβόμπι (5'), ΚΙν (77') σε ματς όπου οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει στο 14' με τον Νέβες Article publish on Τετ, 01/13/2021 - 00:20 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα