Ικάρντι: «Είμαστε στο σωστό δρόμο»

Ο Μάουρο Ικάρντι υπογράμμισε πως η Ίντερ βρίσκεται στον σωστό δρόμο και παράλληλα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 3-0 επί της Λάτσιο, το βράδυ της Δευτέρας. Ο Αργεντινός επιθετικός παραδέχτηκε πως η ομάδα του απέχει ακόμα από το επίπεδο της Γιουβέντους, όμως μπορεί να φτάσει σε αυτό, με σκληρή δουλειά.

Αρχικά, ο Ικάρντι δήλωσε: «Αισθάνομαι πολύ καλά αυτήν την περίοδο στην Ίντερ. Παίζουμε καλά, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, όμως θέλουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα».

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής υπογράμμισε:
«Δεν είμαστε η αντι-Γιουβέντους, καθώς θέλουμε μερικά βήματα ακόμα για να τους φτάσουμε. Είμαστε, όμως χαρούμενοι με ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Η ομάδα μας βελτιώνεται, παίζει καλό ποδόσφαιρο και το έκανε και σήμερα εξαιρετικά. Βρήκαμε τους χώρους για να πετύχουμε το στόχο μας αντικατοπτρίζοντας και την καλή δουλειά που έχουμε κάνει».

Τέλος, ο ποδοσφαιριστής των «νερατζούρι» δήλωσε: «Είναι σημαντικό να κρατάμε ανέπαφη την εστία μας, καθώς ξέρουμε ότι θα έχουμε τις ευκαιρίες μας στην επίθεση. Όταν το καταφέρνουμε γνωρίζουμε ότι είμαστε κοντά στη νίκη».
Keywords
Τυχαία Θέματα