Γκλάντμπαχ-Ρεάλ 2-2: Έσωσε το βαθμό στο τέλος η "βασίλισσα" (vid)

Γκλάντμπαχ-Ρεάλ 2-2: Έσωσε το βαθμό στο τέλος η "βασίλισσα" (vid)edadaΤετ, 10/28/2020 - 00:21

Απίθανα πράγματα έγιναν απόψε (27/10) στο Μπορούσια Παρκ, όπου η Γκλάντμπαχ υποδέχτηκε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β' ομίλου του Champions League! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σκορ 2-0 και το κρατούσαν μέχρι το 87ο, όμως, στο τέλος δεν πανηγύρισαν τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι βρήκα το σθένος να φτάσουν στην ισοφάριση (2-2) λίγο πριν το φινάλε κι έστω και με την ψυχή στο στόμα πήραν το βαθμό της ισοπαλίας!

Για τους Γερμανούς και τα δύο

γκολ τα πέτυχε ο Μάρκους Τουράμ, στο 33ο και στο 58ο. Το πρώτο με πλασέ, ενώ το δεύτερο έπειτα από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Ρεάλ, Κουρτουά. Η "βασίλισσα", που είχε στα πόδια της την μπάλα στο μεγαλύτερο διάστημα (ποσοστό κατοχής 66%), προσπάθησε να αντιδράσει, όμως, γκολ βρήκε μόλις στο 87ο, με γυριστό του Μπενζεμά. Στο 90ό+3' ήρθε ο Κασεμίρο με κοντινή προβολή να κάνει το 2-2 και να αφήσει... ξερούς τους γηπεδούχους, που δεν πίστεψαν στη νίκη για να την κρατήσουν. Να σημειώσουμε ότι είχε δοκάρι από πλευράς Ρεάλ στο 46ο ο Ασένσιο.

Μετά από αυτή την ισοπαλία, η Γκλάντμπαχ είναι στους 2 βαθμούς, ενώ η Ρεάλ μόλις στον 1. Με δεδομένο ότι και η Ίντερ έχει 2 βαθμούς, οι μάχες που ακολουθούν μεταξύ των Ισπανών και των Ιταλών είναι καθοριστικές για την εξέλιξη του ομίλου. Η πλέον "αεράτη" είναι η Σαχτάρ, που είναι στην κορυφή του πίνακα με 4 βαθμούς.

Γκλάντμπαχ (Μάρκο Ρόζε): Ζόμερ, Ελβέντι, Γκίντερ, Λάινερ, Μπενσεμπαϊνί, Στιντλ (79' Βολφ), Κράμερ, Χόφμαν, Νόιχαουζ, Πλεά (79' Εμπολό), Τιράμ (71' Ερνάν)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Λούκας Βάθκεθ, Μεντί, Καζεμίρο, Βαλβέρδε, Κρόος (71' Μόντριτς), Ασένσιο (84' Ροντρίγκο), Βινίσιους (70' Αζάρ), Μπενζεμά.

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Borussia M'gladbach - Ποδόσφαιρο Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #gladbach #realmadridfc Borussia M'gladbach ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Γλάντμπαχ προηγήθηκε 2-0 και κρατούσε το σκορ μέχρι το 87ο, όμως, στο φινάλε η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε το σθένος να ισοφαρίσει και να πάρει έστω τον ένα πόντο Article publish on Τετ, 10/28/2020 - 00:21 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα