Ατλέτικο - Ζάλτσμπουργκ 3-2: Νίκη με Ζοάο Φέλιξ (vids)

Ατλέτικο - Ζάλτσμπουργκ 3-2: Νίκη με Ζοάο Φέλιξ (vids)gvasilioΤρί, 10/27/2020 - 23:54

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ζοάο Φέλιξ η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε δύσκολα 3-2 τη Ζάλτσμπουργκ, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της στον Α' όμιλο του Champions League.

H Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης όταν από ωραία ενέργεια του Κορέα,

η μπάλα στρώθηκε στον Γιορέντε για να σκοράρει αυτός με σουτ έξω από την περιοχή. 

Η ομάδα του “Τσόλο” Σιμεόνε δεν κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, καθώς στο 40' ήρθε η απάντηση της Αυστριακής ομάδας με τον Σομποζλάι να σκοράρει με φαλτσαριστό σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από πάσα του Μπερίσα.

Ο Γερμανοκοσοβάρος δημιουργός του πρώτου γκολ της Ζάλτσμπουργκ ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του όταν στο 47' σκόραρε το 1-2 μετά από ασίστ του Ούλμερ. 

Πέντε λεπτά όμως μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα στο σκορ η Red Bull Ζάλτσμπουργκ, καθώς στο 52' ο Κορέα τροφοδότησε τον Ζοάο Φέλιξ με τον Πορτογάλο επιθετικό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Στάνκοβιτς για το 2-2. Ένα πολύ ωραίο γκολ για την Ατλέτικο με τους παίκτες της να “κρύβουν” τη μπάλα.

O νεαρός Πορτογάλος επιθετικός εξελίχθηκε στον απόλυτο πρωταγωνιστή των "ροχιμπλάνκος", καθώς ήταν ο άνθρωπος που σημείωσε το νικητήριο τέρμα στο 85ο λεπτό, αυτή τη φορά από ασίστ του Λεμάρ.

Οι συνθέσεις: 

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ – Τρίπιερ, Σάβιτς, Φελίπε, Ρενάν Λόντι (82' Ερμόσο) – Κορέα, Γιορέντε, Ερέρα (82' Τορέιρα), Κόκε – Σουάρες (82' Λεμάρ), Ζοάο Φέλιξ.

Ζάλτσμπουργκ: Στάνκοβιτς – Κρίστενσεν, Αντρέ Ραμάλιο, Βέμπερ (63' Ονγκουενέ), Ούλμερ – Γιουνούζοβιτς (63' Ασιμέρου), Καμαρά – Μουεπού, Μπερίσα, Σομποσλάι – Ντάκα (30' Κοϊτά). 

Τα highlights:

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atletico Madrid - Ποδόσφαιρο Salzburg- Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atletico Madrid ΔΙΕΘΝΕΙΣ Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ζοάο Φέλιξ η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε δύσκολα 3-2 τη Ζάλτσμπουργκ, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της στον Α' όμιλο του Champions League. Article publish on Τρί, 10/27/2020 - 23:54 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα