Γκενγκάν - Καέν 2-2: Έσωσε το βαθμό η Γκενγκάν (vid)

Γκενγκάν - Καέν 2-2: Έσωσε το βαθμό η Γκενγκάν (vid)gliorisΔευ, 02/22/2021 - 23:39

Η Καέν ήθελε να δώσει συνέχεια στο Ροντουρού κόντρα στη Γκενγκάν, σε ό,τι άρχισε την προηγούμενη αγωνιστική, προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες της να προλάβει την πρώτη πεντάδα των play-offs ανόδου. 

Την ίδια ώρα η Γκενγκάν με τη μία νίκη στα τελευταία δεκαοκτώ παιχνίδια αναζητούσε τρόπο να πάρει αποστάσεις από τη ζώνη του υποβιβασμού και τα μπαράζ παραμονής.

Μπορεί να ήταν οι γηπεδούχοι εκείνοι

που άρχισαν το ματς κυκλοφορώντας καλύτερα τη μπάλα, ωστόσο δε μπόρεσαν να μεταφράσουν αυτό το γεγονός σε τελικές προσπάθειες. Εν αντιθέσει, η Καέν κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 26ο λεπτό στην πρώτη της τελική προσπάθεια που προέκυψε σε στατική φάση με κεφαλιά του στόπερ της Πρινς Ονιανγκέ.  

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το 2-0 με τον Αλεξάντρ Μεντί στο 55ο λεπτό, ωστόσο ήταν οι γηπεδούχοι εκείνοι που συνέχισαν να έχουν την κατοχή και να δίνουν τον τόνο στο ματς. Είδαν τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι σε κεφαλιά του Νιακατέ κι έγιναν αποτελεσματικοί με τις αλλαγές που έκανε ο Φρεντερίκ Μπομπάρ. Ο Πιερό μείωσε στο 66ο λεπτό και ο Νιακατέ ισοφάρισε στο 71ο, πριν η Καέν γλυτώσει το 3-2 από τη διπλή επέμβαση του Πεάν στις προσπάθειες του Πιερό και του Φαετόν.

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 2 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γκινγκάμπ - Ποδόσφαιρο Καέν - Ποδόσφαιρο Off Off glioris Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EA Guingamp ΓΑΛΛΙΑ Γκενγκάν - Καέν: 2-2 (hls) Submitted by osinteli on Δευ, 02/22/2021 - 23:54 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_GUINGAMP_CAEN_220221.mp4 ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 2 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΓΑΛΛΙΑ Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Γκενγκάν - Καέν για τη Ligue 2. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EA Guingamp Γκινγκάμπ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Η Καέν προηγήθηκε με 2-0 της Γκενγκάν στο Ρουντουρού όμως δε μπόρεσε να φτάσει στη νίκη στην προσπάθεα της να βρεθεί στα play-offs ανόδου, καθώς οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν κι έχασαν ευκαιρίες για την ανατροπή. Article publish on Δευ, 02/22/2021 - 23:39 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα