ΠΑΟΚ: Μη αποδεκτή παραίτηση Δεληκώστα

ΠΑΟΚ: Μη αποδεκτή παραίτηση ΔεληκώσταosinteliΔευ, 02/22/2021 - 22:39

Η επόμενη μέρα της τρίτης εντός έδρας ήττας του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι (Φοίνικας, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) βρήκε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, τον προπονητή του "δικεφάλου" Κώστα Δεληκώστα να θέτει την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης του ΠΑΟΚ.

Μερίδα της διοίκησης επιθυμούσε την άμεση αποχώρηση του κόουτς προκειμένου να αλλάξει το κλίμα ήττας που κυριαρχεί κόντρα στις μεγάλες ομάδες. Ωστόσο υπερίσχυσε η πλευρά που ήθελε να παραμείνει ο Δεληκώστας. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο κόουτς από το Σουφλί, παρά τα άσχημα αποτελέσματα αλλά και την εικόνα παράδοσης της ομάδας του,  θα παραμείνει στο Παλατάκι μέχρι νεωτέρας. 

ΕΛΛΑΔΑ - Volleyleague - ΒΟΛΕΙ ΠΑΟΚ - Βόλεϊ Off Off plolis Off Off ΒΟΛΕΙ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Η επόμενη μέρα της τρίτης εντός έδρας ήττας του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι (Φοίνικας, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) βρήκε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, τον προπονητή του "δικεφάλου" Κώστα Δεληκώστα να θέτει την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης του ΠΑΟΚ. Article publish on Δευ, 02/22/2021 - 22:39 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα