Γιουβέντους-Κροτόνε 3-0: Με το κεφάλι του Κριστιάνο (vid)

Γιουβέντους-Κροτόνε 3-0: Με το κεφάλι του Κριστιάνο (vid)evlachosΔευ, 02/22/2021 - 23:39

Παιχνίδι νούμερο 250 στην ιστορία της Γιουβέντους στο Αλιάντς Στάντιουμ για όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο μετά από τρεις αγώνες χωρίς νίκη έψαχνε τρίποντο για να μείωσει στους οκτώ την διαφορά από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Το ματς άρχισε με την Γιουβέντους να μοιάζει κουρασμένη και αγχωμένη. Η Κροτόνε λίγο έλειψε να προηγηθεί με τον Ρέτσα στο 6ο λεπτό ενώ απείλησε και με τον Ουνάς στο 26ο λεπτό.

Μετά κυριάρχησε η Βέκια Σινιόρα που αγωνιζόταν

χωρίς έξι βασικούς. Είχε δοκάρι με τον Ράμζεϊ ενώ ο Κριστιάνο σκόραρε με δύο κεφαλιές πριν το ημίχρονο (38' και 45+) και έστειλε την Γιούβε με 2-0 στα αποδυτήρια στο ημίχρονο.

Ο Πορτογάλος πλέον έχει σκοράρει απέναντι σε όλες τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στην Σέριε Α.

Ο Κριστιάνο άγγιξε το χατ-τρικ στο 65ο λεπτό αλλά στο τετ-α-τετ τον σταμάτησε o Κόρντατς.

Από το κόρνερ που κέρδισε η Γιουβέντους πέτυχε τρίτο γκολ με σκόρερ τον ΜακΚένι στο 66ο λεπτό και μετά...  χωρίς να βάλει ένταση έφτιαξε φάσεις και απείλησε με Ράμζεϊ, Μοράτα και Μπερναρντέσκι αλλά ο Κόρντατς άντεξε.

Με το τελικό 3-0 η διαφορά από την κορυφή και την Ίντερ μειώθηκε στους οκτώ με την Γιουβέντους να έχει και ένα ματς λιγότερο.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Crotone - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus ΙΤΑΛΙΑ Γιουβέντους-Κροτόνε: 3-0 (hls) Submitted by osinteli on Δευ, 02/22/2021 - 23:56 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_JUVENTUS_CROTONE_22221.mp4 ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΙΤΑΛΙΑ Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Γιουβέντους-Κροτόνε για τη Serie A. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus Juventus - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Η Γιουβέντους μετά από τρία ματς σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη επέστρεψε στις επιτυχίες. Με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο νίκησε την Κροτόνε με 3-0. Article publish on Δευ, 02/22/2021 - 23:39 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα