Ινζάγκι: ''Δεν παίζεται η Μπάγερν''

Ινζάγκι: ''Δεν παίζεται η Μπάγερν''sdimolitΔευ, 02/22/2021 - 22:48

Η Λάτσιο υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο Ολίμπικο της Ρώμης (23/2) με τον Σιμόνε Ινζάγκι να ισχυρίζεται πως οι Βαυαροί απλά δεν παίζονται...Πρώτος αγώνας για τους ''16'' στη Ρώμη. Ο προπονητής των ''λατσιάλι'' έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για μια αναμέτρηση που περίμεναν καιρό στη πρωτεύουσα.

''Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η Μπάγερν μόλις στέφτηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια, αλλά προέρχεται από μια ισοπαλία

και δύο ήττες στα τελευταία της παιχνίδια στη Μπουντεσλίγκα. Γνωρίζουμε παρ΄ όλα αυτά πως δύσκολα αντιμετωπίζεται, όμως έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν πως μπορούμε να τα καταφέρουμε κόντρα στα φαβορί. Περιμέναμε αυτή τη βραδιά εδώ και αρκετό καιρό. Έχουμε ωριμάσει τα τελευταία χρόνια''.

Στο Ολίμπικο επιστρέφει και ο βοηθός του Χάνζι Φλικ, Μίροσλαβ Κλόζε που στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Μπάγερν (2007-2011) αλλά και της Λάτσιο όπου έκλεισε την καριέρα του (2011-2016).

 

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Lazio - Ποδόσφαιρο Bayern Munich - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Lazio ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Λάτσιο υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο Ολίμπικο της Ρώμης (23/2) με τον Σιμόνε Ινζάγκι να ισχυρίζεται πως οι Βαυαροί απλά δεν παίζονται... Article publish on Δευ, 02/22/2021 - 22:48 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα