Γκαρσία: "Αν πάρουμε παίκτες, θέλουμε να παίζουν αμέσως"

Γκαρσία: "Αν πάρουμε παίκτες, θέλουμε να παίζουν αμέσως"edadaΤετ, 12/09/2020 - 15:38

Η πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν τελειώνει και τυπικά αύριο (10/12) με την αναμέτρηση με τη Γρανάδα στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Ε' ομίλου του Europa League, καθώς ο αποκλεισμός έχει επέλθει μετά την ήττα από την Ομόνοια Λευκωσίας μία εβδομάδα πριν. Περισσότερο ενδιαφέρον, λοιπόν, είχαν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου

οι αναφορές του Πάμπλο Γκαρσία σχετικά με το υπάρχον ρόστερ της ομάδας και τις ενδεχόμενες αλλαγές σε αυτό στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Αρχικά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για το πώς προσεγγίζει το αυριανό παιχνίδι, με δεδομένο ότι η ομάδα έχει αποκλειστεί, για να απαντήσει:

"Δυστυχώς, είναι έτσι, έχουμε αποκλειστεί κι αυτό διαμορφώνει και την προσέγγισή μας. Από τη στιγμή που αυτό δεν αλλάζει, πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Έχουμε άλλα παιχνίδια σημαντικά που ακολουθούν κι αυτά πρέπει να μας ενδιαφέρουν. Πίσω κοιτάζουμε μόνο για να βελτιωνόμαστε, διορθώνοντας τα λάθη μας".

Σχετικά με το αν τον προβληματίζουν κάποιοι παίκτες, που εμφανίζονται να μην είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, απάντησε:

"Πάντα μας προβληματίζουν κάποια πράγματα. Δεν είμαι ευχαριστημένος ποτέ. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και θέλω να τους δω όλους τους παίκτες".

Η συζήτηση επανήλθε στο αυριανό παιχνίδι, με τον Γκαρσία να ερωτάται σχετικά με το αν οι βαθμοί που δίνει στην ομάδα η ενδεχόμενη νίκη είναι κίνητρο γι' αυτήν, για να απαντήσει:

"Το κίνητρο είναι να φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ! Είμαστε ομάδα που όλοι πρέπει να γνωρίζουν που είναι και τι κάνουν εδώ. Όλοι όσοι είναι σε αυτή την ομάδα πρέπει να έχουν χαρακτήρες δυνατούς, παρόμοιους με το χαρακτήρα του κόσμου μας, που είναι δυνατός γιατί έτσι τον έχει κάνει η αδικία που έχει βιώσει για πενήντα χρόνια! Τέτοιες καταστάσεις σε σκληραίνουν κι έτσι πρέπει να είμαστε όλοι στον ΠΑΟΚ".

Στην ερώτηση, αν το αυριανό παιχνίδι προσφέρεται για δοκιμές παικτών απάντησε:

"Ξέρουμε ότι κάποιοι παίκτες έχουν παίξει πολύ ως τώρα στη σεζόν. Όλοι πήραν κάποια ευκαιρία, ίσως λιγότερο οι πιο μικροί στην ηλικία. Θα δούμε και τους μικρούς. Θέλουμε να νικήσουμε τη Γρανάδα, πάντως, για τον εαυτό μας, αλλά και για την Ελλάδα. Θα κοιτάξουμε ταυτόχρονα να δούμε και τους άλλους παίκτες μας στο ρόστερ".

Για το μάθημα που πήρε ο ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν από την παρουσία του στην Ευρώπη είπε:

"Στην Ευρώπη πάντα υπάρχουν δυσκολίες για όλες τις ελληνικές ομάδες. Θέλει μια ταχύτητα παραπάνω να διαθέτεις σε αυτά τα παιχνίδια. Θέλει τοπ παίκτες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από τους δικούς μας και την προσπάθεια που έκαναν. Χάσαμε βαθμούς μέσα στην έδρα μας, που αν τους είχαμε, όλα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά. Αυτό που σίγουρα μάθαμε είναι ότι χρειαζόμαστε βελτίωση ως ομάδα σε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες".

Και αναφορικά με τη μεταγραφική περίοδο που έρχεται και πώς σκοπεύει να κινηθεί ο ΠΑΟΚ σε αυτήν, με βάση κι αυτό που ο ίδιος έχει κατά νου, τόνισε:

"Πρέπει να τα δούμε όλα τα δεδομένα. Έχουμε πολλούς παίκτες, όπως έχουμε κι ένα πλάνο πώς θέλουμε να συνεχίσουμε. Πρέπει να αποφασίσουμε ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Αν είναι να πάρουμε παίκτες, πάντως, αυτοί πρέπει να είναι παίκτες που θα παίξουν αμέσως. Πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι σε αυτό".

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off #paokfc ΕΛΛΑΔΑ Ο Πάμπλο Γκαρσία, στη σημερινή (9/12) συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Γρανάδα, σχολίασε ποιο είναι το σκεπτικό στον ΠΑΟΚ για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο Article publish on Τετ, 12/09/2020 - 15:38 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα