Τσόλακ: "Καλός ο ανταγωνισμός, θα έρθουν τα γκολ"

Τσόλακ: "Καλός ο ανταγωνισμός, θα έρθουν τα γκολ"edadaΤετ, 12/09/2020 - 15:05

Αισιόδοξος για τη δική του παρουσία στη συνέχεια στον ΠΑΟΚ και βέβαιος για τα γκολ που θα έρθουν δήλωσε ο Αντόνιο Τσόλακ στο πλαίσιο της σημερινής (9/12) συνέντευξης Τύπου εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Γρανάδα στην Τούμπα, για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Ε' ομίλου του Europa League

της τρέχουσας περιόδου. Ο Κροάτης επιθετικός του "Δικέφαλου" χαρακτήρισε "θετικό" τον ανταγωνισμό μέσα στην ομάδα, ενώ δεν έκρυψε ότι οι "ασπρόμαυροι" είναι απογοητευμένοι εξαιτίας του αποκλεισμού τους από τη συνέχεια της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ερωτώμενος αρχικά γιατί έφτασε να είναι αδιάφορος ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, παιχνίδι του γι' αυτή τη σεζόν στην Ευρώπη, αύριο με τη Γρανάδα, απάντησε:

"Τα είχαμε όλα στα χέρια μας, όμως, χάσαμε από την Ομόνοια κι όλα άλλαξαν. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω το χρόνο. Πάντως, έχουμε κίνητρο για το αυριανό παιχνίδι. Θέλουμε να τελειώσουμε με νίκη. Θα μας δώσει πολλά θετικά στοιχεία. Είμαστε απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό, όμως, κι αυτό είναι γεγονός".

Σχετικά με το πόσο μαχητικός μπορεί να είναι ένας παίκτης, όταν ξέρει ότι δεν θα συνεχίσει στην Ευρώπη, είπε:

"Όλα είναι στο μυαλό μας. Ο κόουτς προσπαθεί να μας κινητοποιήσει πάντα για τα παιχνίδια, έτσι και γι’ αυτό. Έχουμε κίνητρο απέναντι στην Γρανάδα. Παίζουμε στην Τούμπα και θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε να κοντράρουμε μια ομάδα όπως η Γρανάδα".

Στη συνέχεια, στην ερώτηση για τη διαφορά του ρόλο που έχει στον ΠΑΟΚ σε σχέση με την προηγούμενη ομάδα που αγωνιζόταν, τόνισε:

"ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερο κλαμπ από την ομάδα που έπαιζα. Στην αρχή είχα δυσκολίες προσαρμογής. Οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Είμαι στράικερ κι όλοι θέλουν γκολ από μένα. Το σημαντικό, όμως, είναι να είμαι καλός σε όλα τα παιχνίδια και να προσπαθώ. Και, βεβαίως, η ομάδα να κερδίζει. Ο κόουτς περιμένει να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε παιχνίδι. Να συμμετέχω και στην αμυντική λειτουργία. Πάντα προσπαθώ σκληρά και πιστεύω ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες.  Έχω μάθει να παλεύω στην ζωή μου να ξεπερνώ τις δυσκολίες".

Όσο για τον αν έχει άγχος από το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει όσο θα ήθελε, διευκρίνισε:

"Είναι φυσιολογικό να νιώθω πίεση, όμως, δεν θέλω να το σκέφτομαι αρνητικά αυτό. Προσπαθώ να πάρω ενέργεια από αυτό. Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο και ξέρω ότι τα γκολ θα έρθουν. Ξέρω ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω στον αγωνιστικό χώρο. Μπορώ να βοηθήσω με πολλούς τρόπους, εκτός από το σκοράρισμα, αν και αυτή είναι η βασική μου δουλειά".

Σε ό,τι αφορά στον ανταγωνισμό με τον Σφιντέρσκι, λόγω θέσης, και πώς το βλέπει αυτό, απάντησε:

"Στον ΠΑΟΚ παίζουν παίκτες ποιοτικοί. Ο ανταγωνισμός σε κάνει καλύτερο. Όλοι θέλουμε να κρατήσουμε τις θέσεις μας. Ο ανταγωνισμός αυτός με βοηθάει. Είναι φυσιολογικό σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ να υπάρχει τέτοιος ανταγωνισμός. Έτσι σκέφτομαι και νομίζω όλοι σκέφτονται έτσι στην ομάδα".

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off #paokfc ΕΛΛΑΔΑ Ο Αντόνιο Τσόλακ, στη σημερινή (9/12) συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Γρανάδα, σχολίασε την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, αλλά και τη δυσκολία του στο σκοράρισμα Article publish on Τετ, 12/09/2020 - 15:05 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα