Γιουβέντους: Θέλει Σαλάχ!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν έχει ακόμη υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Λίβερπουλ, φαίνεται δυσαρεστημένος με το γεγονός πως οι reds δεν πλησιάζουν τις απαιτήσεις του και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Γιουβέντους για να τον φέρει στο Τορίνο!

Ο Πάουλο Ντιμπάλα θα μείνει ελεύθερος, εκτός βέβαια και αν τελευταία στιγμή επανέλθει με νέα πρόταση η Γιούβε, όμως οι άνθρωποι της Ιταλικής ομάδας φαίνεται πως έχουν στο στόχαστρό τους τον Μο Σαλάχ!

Αυτό αναφέρει η «Gazzetta dello sport», που τονίζει πως ο

Αιγύπτιος είναι ψηλά στην λίστα των «μπιανκονέρι». Ο Σάλαχ θέλει να γίνει από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Premier League, η Λίβερπουλ δεν δείχνει διατεθειμένη να καλύψει τις απαιτήσεις του και έτσι το μέλλον του παραμένει αβέβαιο.

«Σύμμαχος» στην επιστροφή του Σάλαχ στην Ιταλία, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι το γεγονός πως ένας ποδοσφαιριστής που έχει παίξει στην Ιταλία και μετακομίσει στο εξωτερικό τουλάχιστον για δύο χρόνια, τότε αν επιστρέψει η νέα του ομάδα επιβαρύνεται λιγότερο στην εφορία!

Η Γιουβέντους δείχνει έτοιμη να καλύψει τις απαιτήσεις του Σαλάχ που τόσα χρόνια στην Αγγλία έχει δείξει πλήρως την αξία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα