Μπαρτζώκας: “Από τις καλύτερες ομάδες επιθετικά η Μονακό, ελπίζω να φτάσουμε μακριά”

“Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στα εναπομείναντα παιχνίδια. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρώτο παιχνίδι, που είναι δύσκολο με αντίπαλο τη Μονακό. Παίζει καλά τον τελευταίο καιρό, κάτι που δείχνουν και τα αποτελέσματα της. Όσον αφορά την επίθεση είναι από τις καλύτερες ομάδες της Λίγκας. Είναι ένα παιχνίδι που έχει μεγάλη σημασία ο ρυθμός. Αν δεν τον ελέγξεις και πάει σε μεγάλο σκορ, τότε η Μονακό έχει το πάνω χέρι να κερδίσει”, δήλωσε αρχικά ο Έλληνας προπονητής.

Για τον Μάικ Τζέιμς: “Όλοι μπορούν να χάσουν απ’ όλους. Αυτό έχει δείξει η φετινή

χρονιά. Σε καμία περίπτωση δεν στεκόμαστε σε έναν παίκτη. Είναι μία ομάδα που έχει πολύ μεγάλο ρόστερ. Στη Γαλλία χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο παίκτες που δεν παίζουν στην Ευρωλίγκα. Έχει πολύ ταλέντο και σκόρερ. Ο Μοτιεγιούνας είναι πολύ ταλαντούχος, ο Μπέικον σκοράρει πολύ, οπότε δεν είναι μόνο ο Τζέιμς. Ο Σάσα Ομπράντοβιτς έχει βάλει μία σφραγίδα στο παιχνίδι της και σε καμία περίπτωση δεν είναι ένα εύκολο ματς”.

Για την αποβολή των ρωσικών ομάδων από τη Euroleague: “Είναι επιδραστικό στη διοργάνωση γιατί ήταν τρεις ομάδες για playoffs, αλλά νομίζω πως περισσότερο επηρεάζει τις ομάδες που ήταν κάτω από την ένατη θέση. Αυτές οι ομάδες ξαναμπήκαν στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Η αποστολή μας θα τελειώσει στο τελευταίο μας παιχνίδι και ελπίζω να είναι μακριά. Έχουμε κίνητρο και δίψα και θα δούμε στο τέλος τι θα καταφέρουμε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα