Σαρδινέρο: "Φαβορί η Ισπανία, το μέλλον στον Δουβίκα" (vid)

Σαρδινέρο: "Φαβορί η Ισπανία, το μέλλον στον Δουβίκα" (vid)alambosΠέμ, 03/25/2021 - 14:03

Ο Αντριάν Σαρδινέρο βγάζει το "ψωμί" του στην Ελλάδα και ενόψει της αναμετρησης της Ισπανίας με την Ελλάδα μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο και την κάμερα των καναλιών Novasports για την επικείμενη αναμέτρηση.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ

χαρακτήρισε φαβορί την Ισπανία, τονίζοντας όμως πως και η Ελλάδα μπορεί να κάνει καλά πράγματα στο ματς. Στην ερώτηση για τον ποιον Έλληνα παίκτη ξεχωρίζει είπε τον Τάσο Δουβίκα του Βόλου, λέγοντας πως το μέλλον του ανήκει. 

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη του Σαρδινέρο στον Αποστόλη Λάμπο.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - FIFA World Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Σαρδινέρο: "Φαβορί η Ισπανία, το μέλλον στον Δουβίκα" Submitted by ageorgi on Πέμ, 03/25/2021 - 14:07 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/SARDINERO_GIA_ISPANIA_ELLADA.mp4 ΔΙΕΘΝΕΙΣ - FIFA World Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Αντριάν Σαρδινέρο του ΟΦΗ μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο για την αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ελλάδα ενώ από τους διεθνείς εκθείασε τον Τάσο Δουβίκα. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα Ελλάδα - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Αντριάν Σαρδινέρο του ΟΦΗ μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο για την αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ελλάδα ενώ από τους διεθνείς εκθείασε τον Τάσο Δουβίκα.

Article publish on Πέμ, 03/25/2021 - 14:03 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα