Γιουβέντους – Ρόμα 1-0: “Μαγεία” Βλάχοβιτς και “βήμα” τίτλου από τη “Γηραιά Κυρία” (video)

Στο… κυνήγι της πρωτοπόρου Ίντερ παραμένει η Γιουβέντους, καθώς η “Γηραιά Κυρία” με γκολ του Ραμπιό κέρδισε εντός έδρας τη Ρόμα με 1-0 και βρίσκεται σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή και τους Μιλανέζους. Έβδομη και εκτός ευρωπαϊκών θέσων η Ρόμα του Μουρίνιο μετά την ήττα στο Τορίνο.

Η Γιουβέντους είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις σημαντικότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι, ενώ η Ρόμα ήταν “φλύαρη” και αναποτελεσματική στην τελική προσπάθεια. H “Γηραιά Κυρία” άνοιξε το σκορ

στο 47ο λεπτό, καθώς ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με ένα τακουνάκι – έργο τέχνης βρήκε τον Αντριάν Ραμπιό στην περιοχή της Ρόμα και ο Γάλλος κατάφερε από διαγώνια θέση να κάνει το 1-0 στο Τορίνο.

Οι Ρωμαίοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσουν στο 93ο λεπτό με κεφαλιά του Αζμούν, ωστόσο ο Τσέζνι με σημαντική επέμβαση κράτησε απαραβίαστη την εστία του.

Γιουβέντους: Τσέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Κόστιτς (76′ Ίλινγκ Τζούνιορ), Ραμπιό, Λοκατέλι, ΜακΚένι (96′ Ρουγκάνι), Γουεά, Γιλντίζ (65′ Κιέζα), Βλάχοβιτς (76′ Μίλικ)

Ρόμα: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Γιορέντε, Εντικά, Κρίστενσεν, Κριστάντε, Παρέδες (74′ Ελ Σαράουι), Μποβέ (64′ Πελεγκρίνι), Ζαλέβσκι (80′ Αζμούν), Ντιμπάλα, Λουκάκου

Keywords
Τυχαία Θέματα