United Cup: Ώρα Τζόκοβιτς, πρεμιέρα στον όμιλο της Ελλάδας

Η Σερβία του Νόβακ Τζόκοβιτς θα ντεμπουτάρει στο United Cup αντιμετωπίζοντας την Κίνα στα πλαίσια του 5ου ομίλου που διεξάγεται στο Περθ. Το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 11:00 GR με τον Νο1 του κόσμου να αντιμετωπίζει τον Ζιζέν Ζανγκ, ενώ περίπου στις 15:30 GR θα συνεργαστεί με την Ολγκα Ντανίλοβιτς στο διπλό μεικτό. 

Πρεμιέρα ωστόσο θα έχουμε και στον 2ο όμιλο στο Σίδνεϊ, όπου συμμετέχει και η Ελλάδα, με τον Καναδά να αντιμετωπίζει την ομάδα της Χιλής,

με τον πρώτο αγώνα να είναι τα ξημερώματα της Κυριακής (01:30 GR), με το μεγάλο πρόβλημα του Καναδά να ακούει στο όνομα Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, ο οποίος ίσως αγωνιστεί στο διπλό μεικτό μαζί με την Λέιλα Φερνάντεζ, ενώ τη θέση του στο μονό κόντρα στον Νίκολας Τζάρι θα πάρει ο Νο314 του κόσμου Στίβεν Ντίεζ. 

Πρεμιέρα ωστόσο, κάνουν και οι κάτοχοι του τίτλου, ΗΠΑ, που θα αγωνιστούν απέναντι στη Μ. Βρετανία η οποία μετράει ήδη μια νίκη στον 3ο όμιλο που διεξάγεται στο Περθ, με το πρώτο παιχνίδι να είναι αυτό της Τζέσικα Πεγκούλα κόντρα στην Κέιτ Μπότλερ στις 04:00 GR, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Τέιλορ Φριτς με τον Κάμερον Νόρι. 

Πρόγραμμα 

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 

Καναδάς – Χιλή (Σίδνεϊ, Β’ όμιλος)

Λέιλα Φερνάντεζ – Ντανιέλα Σίγκουελ (01:30 GR) Στίβεν Ντίεζ – Νίκολας Τζάρι (όχι πριν τις 03:00 GR)Φερνάντεζ/Αλιασίμ – Σίγκουελ/Τζάρι  (05:00 GR)

ΗΠΑ – Μ. Βρετανία (Περθ, Γ’ όμιλος)

Τζέσικα Πεγκούλα – Κέιτ Μπότλερ (04:00 GR) Τέιλορ Φριτς – Κάμερον Νόρι (όχι πριν τις 05:30 GR)Πεγκούλα/Φριτς – Μπόλτερ/Σκάπσκι (07:30 GR)

Κίνα – Σερβία (Περθ, Ε’ όμιλος)

Ζιζέν Ζανγκ – Νόβακ Τζόκοβιτς (11:00 GR)Κινγουέν Ζενγκ – Όλγκα Ντανίλοβιτς (όχι πριν τις 12:30 GR)Ζενγκ/Ζανγκ – Ντανίλοβιτς/Τζόκοβιτς (14:30 GR)

UNITED CUP FULL SCHEDULE

The post United Cup: Ώρα Τζόκοβιτς, πρεμιέρα στον όμιλο της Ελλάδας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα