Άρης: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα με ανησυχητικό μήνυμα

Ο Άρης μπήκε στις επίσημες αναμετρήσεις της σεζόν 2023-2024 στις 27 Ιουλίου. Οι “κίτρινοι” έδωσαν εκείνη την ημέρα τον πρώτο τους αγώνα, που ήταν ευρωπαϊκός, για το Europa Conference League, κόντρα στην Αραράτ στην Αρμενία, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης. Το τελικό αποτέλεσμα (1-1), αλλά κυρίως η εμφάνιση

της ομάδας, έστειλαν ανησυχητικό μήνυμα για περαιτέρω αλλαγές και ενίσχυση του ρόστερ με τη διαδικασία του κατεπείγοντος!

Απέναντι στην άσημη Αραράτ, οι “κίτρινοι” δεν γέμισαν το μάτι κανενός. Οι Αρμένοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, μόλις στο 11ο με τον Εζά, για να ισοφαρίσει ο Πάλμα στο 20ό. Το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και φυσικά έδινε τον πρώτο λόγο στον Άρη, που είχε τον επαναληπτικό στην έδρα του. Δεν ήταν αυτό, όμως, το θέμα. Το ζήτημα ήταν ότι η ομάδα δεν άρεσε με την απόδοση και την επίδοσή της.

Σε εκείνο τον αγώνα έπαιξαν για τον Άρη παίκτες, οι οποίοι στη συνέχεια είτε έφυγαν, είτε… ξεχάστηκαν: Ματαρίτα, Εμπακατά, Γκρέι, Πάλμα, Πάβισιτς. Γενικώς, οι “κίτρινοι” επέστρεψαν αναστατωμένοι από εκείνο το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και τότε ήταν που άρχισε ο νέος γύρος αναζητήσεων στη μεταγραφική αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα