Γιούχτας-Ατρόμητος 0-1: Πήρε την νίκη “δια πυρός και σιδήρου”

Τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ήταν αναγνωριστικά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και τις ευκαιρίες. Η πρώτη φάση άνηκε στους φιλοξενούμενους με τον Γιουμπιτάνα να απειλεί στο 16’, μετά από εντυπωσιακή κίνηση του Κούεν από αριστερά. Στο 24’ ο Ατρόμητος απείλησε με το Βαλένσια να βγαίνει σε τετ α τετ και τον Κόλλια να αποσοβεί τον  κίνδυνο για την ομάδα του.

Στο 38’ ο Γιούχτας βγήκε στην κόντρα. Ο Βρετός εκτέλεσε φάουλ και από την κόντρα κέρδισε κόρνερ. Στο 40’ ο Μάρσι εκτέλεσε φάουλ, ο Φαζός έστειλέ την μπάλα παράλληλα με τελικό αποδέκτη τον Τζάνη χωρίς να μπορεί

να απειλήσει τον Μαρκετζιάνι. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με λευκή ισοπαλία.

Στο δεύτερο μέρος οι «Περιστεριώτες» ανέβασαν την πίεση τους παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο, με την πρώτη σοβαρή απειλή να εμφανίζεται στο 50’. Ο Γιουμπιτάνα έκανε το σούτ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κόλλια. Στο 54’ ήρθε το γκολ για τον Ατρόμητο με τον Κούεν να πιάνει διαγώνιο σουτ εντός περιοχής μετά από πάσα του Ντίρκς γράφοντας το 0-1.

Ο Γιούχτας δεν τα παράτησε. Συνέχισε να απειλεί παίρνοντας μέτρα στον αγωνιστικό χώρο με τον Κίσσα και τον Δασκαλάκη να απειλούν, χωρίς να ανησυχήσει ο Μαρκετζιάνι. Δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόμαχη φάση στη συνέχεια και ο Ατρόμητος πήρε την πρόκριση στους 16 του κυπέλλου εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στην Λάρισα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Γιούχτας: Κόλλιας, Γελαδάρης, Μάρσι, Φαζός, Τζανής (Ροβίθης 65’), Κωστανάσιος (Νοικοκυράκης 73’) Δασκαλάκης, Bruce (Πολυχρόνης 65’) Βρετός, Αλεξόπουλος (Κόλα 65’) Κίσσας

Ατρόμητος: Μαρκετζάνι, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τσακμάκη, Κυβρακίδη, Γιουμπιτάνα (Έντερ 65’) Κούεν, Κουντέ (Ρομπάιγ 65’) Φριντζόνσον, Βαλένσια (Βέργος 65’) Ντιρκς (Τριμμάτης 72’)

Keywords
Τυχαία Θέματα