Σουάρεζ για Νούνιεζ:” Ένα από τα καλύτερα εννιάρια στον κόσμο είναι μπροστά μου”

Στη πιο ώριμη φάση της καριέρας του βρίσκεται ο Ντάργουιν Νούνιες τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο . Ο 24χρονός επιθετικός την φετινή σεζόν μετράει 12 γκολ και 9 ασίστ σε 23 παιχνίδια. Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο του ομοσπονδιακού τεχικού στην εθνική ομάδα της χώρας του, Μαρσέλο Μπιέλσα, όσο και του Γιούργκεν Κλόπ στη Λίβερπουλ.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει βελτιωθεί αισθητά την φετινή σεζόν, με τα στατιστικά του να γνωρίζουν τεράστια άνοδο ακόμα και μετά την πρόσληψη του Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο

της «Σελέστε». Πιο συγκεκριμένα, σε 6 αγώνες έχει σημειώσει 5 γκολ και 3 ασίστ. Το άστρο του Νούνιες έλαμψε ακόμα και στο τελευταίο παιχνίδι της εθνικής του ομάδας απέναντι στη Βολιβία με σκορ 3-0. Ο Νούνιες πέτυχε τα 2 από τα 3 γκολ της ομάδας του. Φτάνοντας, έτσι, την Ουρουγουάη σε απόσταση 3 βαθμών από την πρώτη Αργεντινή.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα δικαιώνεται ακόμα περισσότερο με το παραγκωνισμό των «τοτέμ» της Εθνικής Ουρουγουάης, Λουίς Σουάρεζ και Έντισον Καβάνι, χρησιμοποιώντας βασικό τον Νούνιεζ. Επιλογή η οποία έχει αποτέλεσμα προς ώρας.

Ο Λουίς Σουάρεζ φαίνεται πως έχει αποδεχθεί αυτή την εξέλιξη και έπλεξε το εγκώμιο του επιθετικού της Λίβερπουλ. Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής ομάδας τόνισε: « Έχω μπροστά μου ένα από τα καλύτερα ενιάρια στον κόσμο, τον Νούνιες. Έχει στοιχεία από εμένα, τον Καβάνι και τον Χάλαντ. Πρέπει να τον στηρίξουμε και να τον απολαύσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα