Λεβαδειακός – Λαμία 2-1: Ανατροπή ημιχρόνου!

Στους «16» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας ο «ασταμάτητος» Λεβαδειακός του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος επικράτησε με 2-1 της Λαμίας. Επόμενο «εμπόδιο» για τον Λεβαδειακό η Νίκη Βόλου.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου προηγήθηκε νωρίς μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα με Μάλτσι. Η Λαμία «κράτησε» το προβάδισμα και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ του συλλόγου από την Φθιώτιδα.

Ο Λεβαδειακός «μπήκε» δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και ο Κουάδρα

στο 58′ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οκτώ λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι «κέρδισαν» πέναλτι, ο Πολέτο ανέλαβε την εκτέλεση για το 2-1.

Η Λαμία «στρέφεται» στο πρωτάθλημα, ύστερα από τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ ο Λεβαδειακός συνεχίζει την πορεία του στη διοργάνωση.

Λεβαδειακός (Νίκος Νιόπλιας): Στογιάνοβιτς, Χάμοντ, Τσάπρας, Νίκας (59′ Πολέτο), Κουϊρουκίδης (46′ Ρομό), Σωτηράκος (46′ Βήχος), Λιάγκας, Κουάδρα (86′ Μπελμόντ), Συμελίδης (49′ Mεχία), Τσελεπίδης, Νικολιάς.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Χατζηεμμανουήλ, Βασιλαντωνόπουλος, Αμαράλ, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Τζανδάρης (78′ Μαρτίνες), Νούνιες (60′ Καμπρέρα), Τσιλιανίδης (78′ Στάνκο), Μούλα (60′ Τσιλούλης), Λόνγκο, Μάλτσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα