Γιατί το Kingdom Hearts 3 δεν θα έχει ούτε Star Wars ούτε Marvel

Δεν το λες και σοβαρή δικαιολογία.

Aν και πολλοί ήρωες της Disney έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο Kingdom Hearts, δύο από τις σοβαρότερες απουσίες είναι αυτές των Star Wars και Marvel από το Kingdom Hearts 3.

To official companion book

του παιχνιδιού περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μία συνέντευξη με τον σκηνοθέτη Tetsuya Nomura. Ο Nomura λοιπόν αποκαλύπτει ότι ο λόγος για την απουσία αυτή δεν είναι άλλος από προβλήματα που προέκυψαν με τα συμβόλαια. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο και ο Μίκυ έχει μετά βίας εμφανιστεί στο Kingdom Hears.

"Για να εντάξουμε τους συγκεκριμένους χαρακτήρες στο σύμπαν μας θα πρέπει να δημιουργήσουμε ξεχωριστά συμβόλαια με την κάθε εταιρεία. Δυστυχώς όμως δεν είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε συμβόλαια μαζί τους και γενικά το να μπει οποιοσδήποτε από αυτούς τους χαρακτήρες στο Kingdom Hearts δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση."

"Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος για τον οποίο ο Μίκυ κάνει την εμφάνιση του σε μία μόνο σκηνή στο Kingdom Hearts 1. Το ίδιο διάστημα υπήρχε ακόμα μία εταιρεία η οποία κυκλοφορούσε παιχνίδι με τον Μίκυ, οπότε αν και τελικά μας αρνήθηκαν, ζητήσαμε να τον βάλουμε σε μία μόνο σκηνή, στην οποία μάλιστα θα φαινόταν μόνο η σιλουέτα του να χαιρετάει από μακριά."

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN Greece Στα σκαριά το DLC του Kingdom Hearts 3 Το Kingdom Hearts 3 πούλησε πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα Αποκαλύφτηκαν τα πρώτα updates του Kingdom Hearts 3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα