Η Captain Marvel θα πρωταγωνιστήσει σε δραματική σειρά της Apple

Ουάου!

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Brie Larson, ετοιμάζει ήδη το επόμενο καλλιτεχνικό της βήμα.

Σύμφωνα με το THR, η Larson θα πρωταγωνιστήσει στην άτιτλη ακόμα επερχόμενη δραματική σειρά της Apple, η οποία θα βασίζεται στην αληθινή ιστορία της πράκτορα της CIA, Amaryllis Fox,

και τα απομνημονεύματα της, "Life Undercover: Coming of Age in the CIA".

Εκτός από πρωταγωνίστρια, η Larson θα είναι και παραγωγός της σειράς, η οποία έχει ήδη κλείσει συμφωνία για μία σεζόν και έχει ορίσει σαν ημερομηνία πρεμιέρας την 15 Οκτωβρίου 2019.

Η σειρά θα εξιστορεί το ταξίδι μιας νεαρής κοπέλας στην CIA, μέσα από τα μάτια των κοντινότερών της ανθρώπων. Η Megan Martin, γνωστή από τα "The Following" και "Animal Kingdom", λέγεται πως βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να γράψει τη σειρά, σύμφωνα με το Variety.

Η Larson πρωταγωνίστησε στην ταινία "Room" (2015) για την οποία απέσπασε και το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου. Την έχουμε δει μεταξύ άλλων στα "The Spectacular Now" (2013), "Trainwreck" (2015). "Kong: Skull Island" (2017) και θα τη δούμε στο "Avengers: Endgame" (25 Απριλίου), "Just Mercy" πλάι στον Michael B. Jordan, και στην ταινία του Netflix, "Lady Business".

Αναμένουμε να τη δούμε ως Captain Marvel στην ομώνυμη ταινία. Μπορείτε να διαβάσετε το review μας και να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Μάρτιο.

IGN GreeceJennifer Garner και J.J. Abrams ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμα μια φοράΤηλεοπτική επιστροφή για τον Steve Carell στη δραματική σειρά του Apple TVΑγνές θέλει τις επερχόμενες σειρές της η Apple

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα