Δημοσιεύτηκε το story trailer του Mortal Kombat 11

Ο Johnny με τον Cage.

Λίγους μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία του Mortal Kombat 11, η εταιρεία ανάπτυξης αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα story trailer, μέσω του οποίου σκοπεύει να μας εξηγήσει του λόγους για τους οποίους οι αγαπημένοι μας ήρωες θα επιστρέψουν στις αιματοβαμμένες αρένες. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε πιο κάτω.

Όπως θα είδατε στο trailer, θα δούμε πολλούς γνωστούς

χαρακτήρες να επιστρέφουν καθώς επίσης και προηγούμενες εκδόσεις τους, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη σκηνή με τον "παλιό" και τον "νέο" Johnny Cage.

Όπως είχαμε μάθει από το reveal event του Mortal Kombat 11, τα βασανιστήρια του Raiden στον Shinnok προκάλεσαν ένα χάος στο σύμπαν το οποίο θα προσπαθήσει να αναστρέψει η Kronika, με τη βοήθεια του πιστού της υπηρέτη καθώς επίσης και τον στρατό του Shao Khan.

Το ρόστερ του Mortal Kombat φαίνεται να διέρρευσε πριν λίγες μέρες, ωστόσο η λίστα με τους επιβεβαιωμένους playable χαρακτήρες είναι πολύ μικρότερη.

To Mortal Kombat 11 πρόκειται να κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One, PC και Nintendo Switch.

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

IGN Greece Mortal Kombat 11: Story Trailer Mortal Kombat 11: Johnny Cage Reveal Trailer Όλοι οι επιβεβαιωμένοι Fighters του Mortal Kombat 11

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα