Γιαννούλης: "Πρόκριση στο Μουντιάλ, όνειρο η Premier League"

Γιαννούλης: "Πρόκριση στο Μουντιάλ, όνειρο η Premier League"ntzouaniΤετ, 03/10/2021 - 19:47

 

Μεγάλη συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννούλη φιλοξένησε το match programme της Νόριτς και ο διεθνής μπακ μιλάει για... όλα! 

Ο Γιαννούλης αναφέρεται στο πρώτο διάστημα παρουσίας του στη Νόριτς, στο μεγάλο όνειρο της συμμετοχής στην Premier League, την προσαρμογή του στην Αγγλία, στον αδερφό του Κώστα, αλλά και στην Εθνική Ελλάδας

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννούλης

Για το καλό σερί της Νόριτς: 

"Λατρεύω το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ και έχω κάνει κάποια καλά παιχνίδια. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε πέντε συνεχόμενες νίκες και πραγματικά απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο μας. Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Μερικές φορές δεν είναι εύκολο, ωστόσο το πιο σημαντικό είναι ότι συνεχίζουμε να κερδίζουμε και ότι πλησιάζουμε στον στόχο ανόδου". 

Για τους πρώτους μήνες παρουσίας του: 

"Είναι λίγο δύσκολο, αλλά παιχνίδι με το παιχνίδι γίνονται καλύτερος. Έχω πολλά καλά πράγματα να δώσω στην ομάδα και ελπίζω ότι στο τέλος της σεζόν θα είμαι ο παίκτης που η Νόριτς θα θέλει να αποκτήσει. Ίσως την επόμενη χρονιά να γίνω ακόμα καλύτερος και να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα μου". 

Για τη διαφορά ελληνικού και αγγλικού ποδοσφαίρου:

"Είναι τελείως διαφορετικό. Στην Αγγλία είναι πιο δύσκολα και μπαίνει περισσότερη δύναμη στο παιχνίδι. Στην Ελλάδα δεν παίζουμε τόσο το physical game, είναι περισσότερο τακτικό και ποιοτικό, ωστόσο εδώ πρέπει να είσαι "μηχανή" για να αγωνιστείς. Άρα ναι, είναι λίγο διαφορετικά, ωστόσο προσαρμόζομαι και απολαμβάνω το γεγονός ότι αγωνίζομαι στη Νόριτς". 

Για την πρώτη του ασίστ: 

"Ήταν μια όμορφη στιγμή η πρώτη μου ασίστ. Είμαι αριστερός μπακ ο οποίος θέλει να επιτίθεται και αν βοηθά την ομάδα με μερικές ασίστ, αλλά το πιο σημαντικό είναι να είμαι καλός αμυντικός. Άρα πρώτα απ' όλα πρέπει να αμύνομαι καλά και στη συνέχεια να βοηθώ επιθετικά την ομάδα. Θα συνεχίσω σε αυτό το δρόμο και ελπίζω να μοιράσω πιο πολλές ασίστ στα επόμενα παιχνίδια". 

Για το λόγο που επέλεξε τη Νόριτς: 

"Η προοπτική συμμετοχής στην Premier League την επόμενη σεζόν ήταν ένας από τους σπουδαιότερους λόγους, ωστόσο πιστεύω ότι η Championship είναι καλύτερο πρωτάθλημα από το Ελληνικό, επειδή υπάρχουν τόσες καλές ομάδες. Στην Ελλάδδα υπάρχουν πέντε - έξι καλές ομάδες και κάποιες οι οποίες δεν είναι τόσο καλές. Ήθελα να έρθω στη Νόριτς, ώστε να βελτιωθώ, να παίξω σε ένα πιο δύσκολο ποδοσφαιρικό στιλ και να γίνω καλύτερος". 

Για το αν έχει προσαρμοστεί στο Νόριτς: 

"Ασφαλώς και είναι δύσκολη στιγμή όταν μετακομίζεις σε άλλη χώρα, αλλά η Νόριτς τα έκανε όλα τέλεια για μένα. Ήρθα εδώ και δεν είχα προβλήματα, ήταν όλα τακτοποιημένα. Ήταν εύκολο να προσαρμοστώ στο Νόριτς και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό, καθώς μπορώ να συγκεντρωθώ στο ποδόσφαιρο και όχι σε άλλα πράγματα. 

Οι συμπαίκτες μου είναι πραγματικά φιλικοί, υποστηρικτικοί και καλά παιδιά. Όλοι όσοι βρίσκονται στα αποδυτήρια είναι πολύ φιλικοί, θέλουν να μιλήσουν μαζί μου, με ρωτούν για την Ελλάδα. Όλα είναι τέλεια και είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι μέρος αυτών των αποδυτηρίων, γιατί είναι καλά όλα τα παιδιά". 

Για την εξαιρετική σχέση που έχει με τον αδερφό του, Κώστα: 

"Με έχει βοηθήσει πολύ. Μιλάμε κάθε μέρα, ίσως και δύο φορές τη μέρα στο τηλέφωνο. Είναι πραγματικά ο δάσκαλος μου στο ποδόσφαιρο και με στηρίζει πολύ. Με είχε βοηθήσει όταν δεν ήμουν σε καλή κατάσταση και είχα κάποιες δυσκολίες. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που έχω τέτοιο αδερφό και ελπίζω μέσα στους επόμενους μήνες να έρθει και να δει από κοντά ένα παιχνίδι της Νόριτς. 

Ούτως ή άλλως παρακολουθεί κάθε παιχνίδι μου και είναι χαρούμενος, ίσως πιο πολύ απ' ότι είμαι εγώ για να πω την αλήθεια! Αλλά είναι καλό να έχεις τέτοια σχέση με τον αδερφό σου". 

Για την Εθνική Ελλάδας

"Το απολαμβάνω γιατί τους τελευταίους μήνες παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργούμε ευκαιρίες και προσπαθούμε να αγωνιστούμε με ένα διαφορετικό στιλ από αυτό που είχαμε μέχρι τώρα. Είναι λίγο δύσκολο, ωστόσο με τον νέο προπονητή έχουμε κάνει κάποια καλά πράγματα και ελπίζω να προκριθούμε στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση, γιατί έχει περάσει μεγάλο διάστημα από την τελευταία φορά". 

Για την άνοδο στην Premier League

"Η άνοδος είναι ένας μεγάλος στόχος και όλοι στην ομάδα θέλουμε να τον πετύχουμε. Από μικρός ονειρευόμουν να αγωνιστώ στην Premier League, το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και πιστεύω ότι αν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι, τότε θα τα καταφέρουμε". 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Norwich- Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Norwich City ΑΓΓΛΙΑ Μεγάλη συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννούλη φιλοξένησε το match programme της Νόριτς και ο διεθνής μπακ μιλάει για... όλα!  Article publish on Τετ, 03/10/2021 - 19:47 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα