Ολυμπιακός: Ο Μπα δεν σκέφτεται να χάσει τέτοιο ματς

Ολυμπιακός: Ο Μπα δεν σκέφτεται να χάσει τέτοιο ματςvkonstanΤετ, 03/10/2021 - 18:52

Ο Ουσεϊνού Μπα αποτελεί τον μοναδικό πονοκέφαλο του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με την Άρσεναλ, πλην των δεδομένων απουσιών των Σεμέδο και Βρουσάι. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από ένα χρόνιο σύνδρομο στους μυς της μέσης και η έξαρση στο παιχνίδι με τη Λαμία

αποτέλεσε "καμπανάκι" εν όψει του ματς με τους λονδρέζους για τη φάση των "16" του Europa League (11/03, 22.00, MC Novasports.gr). 

Βούληση του ίδιου του παίκτη είναι να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βρεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού το βράδυ της Πέμπτης. Όπως όλα δείχνουν, ο 25χρονος αμυντικός θα βρεθεί στο πλάι του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δηλώνει σχετική σιγουριά στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου. 

Ο Μπα είναι αλήθεια πως σπανίως λείπει από ματς των "ερυθρόλευκων", έχοντας χάσει φέτος κάποια παιχνίδια εξαιτίας του κορωνοϊού. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν παρών στην περσινή επική πρόκριση επί της ομάδας του Μίκελ Αρτέτα, ως παρτενέρ του Παπέ Σισέ και το πιθανότερο είναι να παραταχθεί ως βασικός σε ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι. Ας μην ξεχνάμε πως είναι από εκείνα τα παιχνίδια που μπορεί να απογειώσουν τη μετοχή ενός παίκτη, όπως έγινε και την περασμένη σεζόν με αρκετές μονάδες του Ολυμπιακού.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Ουσεϊνού Μπα Άρσεναλ Ολυμπιακός - Άρσεναλ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Ουσεϊνού Μπα είναι ο μοναδικός πονοκέφαλος του Πέδρο Μαρτίνς, όμως δύσκολα θα χάσει το ματς με την Άρσεναλ. Article publish on Τετ, 03/10/2021 - 18:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα