Survivor διαρροή 10/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας! Μπλε ή κόκκινη;

Survivor διαρροή 10/3: Ρωτήσαμε, μάθαμε και έχουμε το οριστικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ποια ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας.Survivor διαρροή 10/3

Survivor διαρροή 10/3: Πήγε λίγο αργά για να βγάλουμε άκρη στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. Κάλιο αργά παρά ποτέ όμως, το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Έχουμε λοιπόν αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία

απόψε. Θα έχει ενδιαφέρον το… ματς. Αλλά εσείς που διαβάζετε αυτό το κομμάτι, θα ξέρετε.

Φυσικά, όλα τα ξέρετε, γενικώς όσοι διαβάζετε Sportime. Έχει σαφέστατη εικόνα για το τι γίνεται. Πιο σημαντικό από όλα ήταν να βρούμε ποιος παίκτης αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης στο σημερινό επεισόδιο. Βρέθηκε κι αυτό. Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το σημερινό επεισόδιο.

Έχουμε λοιπόν τα νεότερα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Τι πιστεύατε, πως δεν θα σας είχαμε το οριστικό για το ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας; Ε όχι δα! Είπαμε. Εμείς στο Survivor και ο καιρός από τον Αρναούτογλου έχουμε τέτοια υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Καλά εμείς είμαστε αλάνθαστοι.

Παρότι την Τρίτη χρειάστηκε να φτάσουμε στο flag race και ένας fake τραυματισμός του Καλίδη για να κερδίσουν οι μπλε, αυτή τη φορά πάνε για μια πιο καθαρή νίκη. Ίσως και εξαιτίας της καλής ψυχολογίας. Γεμάτο στομάχι για την ακρίβεια. Μετράει πολύ περισσότερα από την καλή ψυχολογία.

Η ήττα άλλωστε έφερε γκρίνια στο στρατόπεδο της κόκκινης ομάδας

Επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο και μας το είπε σαν οριστικό αποτέλεσμα. Δεν επιδέχεται αμφισβήτησης λοιπόν. Η ομάδα που κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας είναι η μπλε. Δεύτερη σερί νίκη μέσα στην εβδομάδα, δεύτερη διαδοχική σε έπαθλο επικοινωνίας.

Δείτε πως ψήφισαν οι κόκκινοι  – όλα όσα δεν έδειξε η τηλεόραση

Διαβάστε ακόμα 

Ολυμπιακός: Η παράδοση με αγγλικές ομάδες και η Άρσεναλ (vids)

Nέα Σμύρνη: Αυτός έριξε τον ειδικό φρουρό από τη μηχανή! – Του πέρασε χειροπέδες η Αστυνομία (pics)

Το άρθρο Survivor διαρροή 10/3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας! Μπλε ή κόκκινη; εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα